Meny
GUIDER & TUTORIALS / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / LÄPPAR / MINA MAKEUPLOOKER / NYA PRODUKTER / ÖGON

Makeup Tutorial Reloaded

Inlägget är reklam för Åhléns och innehåller annonslänkar

Img 8615 facetune 19 02 2020 21 20 46.jpg

Heej vänner! Hur mår ni?

Här kommer sminkningen jag gjorde igår. Tänkte visa er hur man skapar den (tutorial lite längre ned) och även visa några nyckelprodukter som jag använt. Hoppas ni gillar! :-)

18022020-IMG_054718022020-IMG_055818022020-IMG_0566

» Urban Decay Naked Reloaded palette «

Naked Reloaded innehåller 12 neutrala ögonskuggor i varma och kalla toner som är både matta och skimriga. Det här är helt klart en palett som passar dom allra flesta och den går att använda både till vardags och fest. Det jag gillar med Urban Decays paletter är att pigmenten är väldigt bra och sen får man många skuggor för pengarna.

18022020-IMG_0575Bribe, Barely Baked, Angel Fire, Retro, Reputation, Burn

18022020-IMG_0583End Game, Dreamweaver, Distilled, Bucked, Boundaries, Blur

Jag önskar att ni kunde se hur fint dom skimrande skuggorna glittrar i rätt ljus. Dom ser tyvärr en aning platta ut på bild men är helt galet fina!

makeup-tutorial-smink-stegförsteg

 1. Jag börjar med att lägga skuggan “Bucked” i globlinjen. Till detta använder jag en så kallad blending brush som är lite fluffigare och gör skuggan lätt att tona ut.
 2. Jag skuggar “Bucked” längs hela globlinjen och tonar den uppåt.
 3. Därefter tar jag en så kallad shadow brush, en fastare pensel och jag liksom trycker på skuggan “Burn” på mitten av ögonlocket.
 4. Sedan tonar jag skuggan “Reputation” mot ögonvrån, men inte hela vägen.
 5. I ytterkanten av ögat tonar jag in skuggan “End Game“.
 6. Sen tar jag en mindre pensel och lägger samma skuggor under ögat.
 7. Jag tar min blending brush igen och jobbar ut alla skuggor så att det inte är några skarpa övergångar.
 8. Inne i ögonvrån och strax under brynet lägger lite highlighter. Jag använde mig av denna som skimrar i guld. Samma highlighter lägger jag även på kindbenen, det gör att makeupen får en snygg helhet. Sen drar jag en tunn eyeliner med vinge, se längre ned. » Läs mitt inlägg om hur du lägger en perfekt eyeliner med vinge. 
 9. Applicera mascara. Jag använde min budgetfavorit från NYX professional makeup.
 10. Jag föredrar att applicera mascara innan lösfransar. Det gör nämligen att fransarna blir helt svarta och smälter ihop med lösfransarna mer. Dessutom slipper man kladda mascara på lösfransarna vilket gör att dom håller längre. Vill man inte ha lösfransar går det lika bra att stanna vid detta steg :-)
 11. Applicera lösfransar. Jag älskar dom här fransarna från Depend.

18022020-IMG_0605

» Clinique Pretty Easy Liquid Eyelining Pen «

Det här är helt klart en av dom bästa eyelinerna på marknaden! Min torkade ju (jag glömde sätta på korken) samma dag jag skulle på Daisy Beauty Awards så här om dagen köpte jag en ny. Jag klarar mig inte utan den! Det roliga var att kvinnan i kassan (Åhléns city) sa att personalen från andra varumärken i huset kommer och köper Cliniques eyeliner, även fast deras egna märken har eyeliners. Det säger ju en hel del ;-)

Img 8618 facetune 19 02 2020 21 26 18.jpg

Och sist men inte minst så måste jag visa er det här läppstiftet från Yves Saint Laurent som bara skrek efter mig.

18022020-IMG_0592

» Rouge Volupte Shine Collector 2020 Lipstick «

Det är alltså en limited edition collection som precis har lanserats. Hylsan är graverad med YSLs signaturstjärnor i samma färg som själva läppstiftet. Formulan är glossig och doften av färsk mango gör att man inte kan annat än älska detta läppstift!

18022020-IMG_0601

Voliá!

Img 8614 facetune 19 02 2020 21 22 27.jpgkram

3 Comments

 • Lotta
  22 February, 2020 at 06:05

  Väldigt fin sminkning! Och läppstiftet är också mycket fint! Förstår att det var svårt att motstå.

  Reply
  • isastar
   22 February, 2020 at 19:14

   Tack, visst är det! Helt klart en ny favorit :-)

   Reply
 • Black Week startar NU! - isastar.se
  23 November, 2020 at 11:50

  […] kollektion med Rouge Volupte Shine Lipsticks. Ni minns kanske att jag köpte den med stjärnhylsa (här hittar ni mitt inlägg) i februari? Som jag sa igår så älskar jag leo-prints så när jag såg detta (som dessutom […]

  Reply

Leave a Reply