Pappa är hemma!

Hej alla!

Hoppas ni haft en fin lördag. Thomas kom hem från Thailand igår runt midnatt så vi har bara tagit det lugnt idag. Tim blev sååå glad när han såg att pappa var hemma igen men blir också superledsen så fort Thomas går ifrån honom nu. Det är som att han förstått att han varit borta och nu kommit tillbaka, och nu är han jätterädd att han ska försvinna igen. Har läst att barn kan reagera så. Har även läst om t.ex. mammor som lämnat på förskola och sen när dom ska hämta barnet så är han/hon jättearg för att mamma gick iväg. Konstigt det där. Tim som var pappig redan innan Thomas åkte och nu är det ännu värre, haha! 🙂

Lär bli en tidig kväll eftersom Thomas fortfarande är jetlaggad och ligger 6h före mig i huvudet. Meeen innan han får sova så ska vi se sista avsnittet av Kalifat. Jag har hållit mig HELA veckan för att inte råka se något av den på tv i typ reklamen eller så. Har ni sett Kalifat? SÅÅ bra serie! Om ni inte har sett den så är det ett hett tips! Ligger på  SVTplay tror jag 🙂

kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..