Förskoleplats

Img 8674.jpg
Img 8677.jpg

Hej måndag!

Hörrni jag putsade fönstren förra helgen. Tror ni Tim bryr sig om det? hehe (..vet att du skrattar gott just nu Mona) ! Å andra sidan regnade det sidleds i förrgår så det är väl inte bara Tims fel att dom är skitiga igen 😛

I övrigt önskar jag att jag hade något superspännande att berätta för er den här veckan men den är ganska lugn. Idag har vi bara hängt på öppna förskolan. Imorgon ska vi äta lunch med en vän inne i stan  och på onsdag ska vi besöka en förskola som vi hoppas att Tim får plats på. Det är väl typ det. På tal om förskola så längtar jag tills det är dags, men ändå inte. Jag längtar att få komma igång och jobba igen (tro det eller ej) men samtidigt är jag SÅ glad att vi har hela sommaren framför oss först. Tanken är ju att han ska börja i slutet av augusti. Sen känns det såklart konstigt att nån annan ska ta hand om Tim under dagarna. Tänk om det händer nåt liksom. Han kanske gör sig illa, blir ledsen eller ännu värre, sätter nåt i halsen. Hemska tanke! Tror alla föräldrar tycker det är jobbigt i början. Har ni några supertips på hur man kan göra inskolningen lite lättare? För en själv alltså. Tim kommer säkert inte bry sig, han är chill för det mesta, haha!

Och har ni önskemål på inlägg eller kanske några frågor om nåt så släng iväg en kommentar! 🙂

kram

  1. Mona skriver:

    HAHAHAHA, jag började skratta redan när jag såg bilden, innan jag läste texten! Så sjukt jävla roligt. Fifan, bara vi som känner er kan fatta HUR jävla kul det här är!😂😂😂

    1. isastar skriver:

      Haha visste jag väl!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..