Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Våran dag

Inlägget innehåller annonslänkar

God förmiddag!

Vi har precis varit och kikat på en förskola här i närheten som vi hoppas få en plats på till Tim. Det kändes bra när vi fick se lokalerna och höra mer om den så nu får vi bara hoppas.

Ledsen att det var tyst här på bloggen igår. Tim bestämde sig för att sova endast 30 min på hela dagen (första gången någonsin som han sovit så lite) så det fanns ingen tid. Jag tog däremot lite bilder. Här ovan ser ni en av världens kanske bästa uppfinningar. Barnlås för skjutdörrar. Hehehe. Tror ni Tim blev aningens fundersam (och frustrerad) när han helt plötsligt inte kunde öppna garderoben i hallen? Kommer i 2-pack och jag hittade dom HÄR.

Till frukost käkade jag linsflingor med chiafrön från Paulúns. Har ni smakat dom? Aningens dyra men goda! Jag gillar inte när flingor blir mjuka i mjölk/yoghurt och dom här håller sig knapriga mycket längre än andra flingor. Tips!

Sen plingade det på dörren och där stod en man med ett trevligt bud med produkter från Apoliva. Apoteket lanserade en serie som heter Apoliva Passion & Nature under 2019 och den blev så himla populär att dom nu tagit fram en ny doft i limited edition som heter Amazonas. Dom doftar som en tropisk dröm!! Bodylotion ligger på 69kr och duschcremen49kr.

Sen blev jag väldigt nyfiken på den här nya solsprayen för barn. Apoteket tog fram en hel serie med solskyddsprodukter förra året och har nu kompletterat den med denna spray. Den har spf 30 som alla andra produkter i serien, är extra vattenresistent, dermatologiskt testad och oparfymerad. Det jag gillar mest är att det går att spraya med den även när flaskan är upp-och-ned, vilket underlättar en hel del när man har småbarn. Ni som vet, ni vet. hehe! Självklart går den lika bra att använda på vuxna. Denna kommer absolut att få hänga med till Gran Canaria. Gud så jag längtar nu!!

Sen när jag sen skulle sminka mig kom jag på att jag hade två till produkttips till er. Jag har nämligen börjat använda MAC Prep+ Prime Fix+ under sminket. Det här är ju en av MACs storsäljare och ni har säkert sett den förr. Man sprejar den över hela ansiktet och kan användas både före och efter sminket. Jag har dock bara använt den ovanpå sminket förut men nu har jag alltså börjat använda den innan för att ge ansiktet mer fukt. När huden är återfuktad så sitter sminket bättre och min foundation lägger sig liksom också finare. Eller det är iaf känslan jag får. Fattar verkligen inte varför ja inte använt den under sminket förut. Ni hittar den iaf HÄR.

Sen andra produkttipset är Depends rengöringspads med micellärt vatten på burk. Det är alltså pads som redan är fuktade och därför är supersmidiga att ha med på t.ex. resa. Våtservetter kan ju lätt torka ut om dom inte är helt tillslutna men dessa ligger i en burk så dom håller sig fuktiga. Dom tar lätt bort allt smink, även vattenfast!

En burk ligger på 59kr och innehåller 60 pads. Ni hittar den HÄR.

Img 8714.jpg

Sen var det dags att göra sig klar och bege sig in mot stan. Hade en lunchdejt med en gammal kollega. Våran spegel har gått sönder som ni kan se, själva ramen runt om har släppt. Funderar på om jag ska prova limma fast den igen eller om jag ska köpa en ny.

Vi käkade på Vapiano vid Stureplan och jag tog deras nya ceasarsallad. Väldigt god! Har fått nån grej för ceasarsallad. Jag har aldrig riktigt varit förtjust i det tidigare men nu vill ja ha de om jag ser att det finns på menyn. Konstigt. Och nej, jag är inte gravid, haha!

Sen drog jag och Tim till öppna förskolan så att han fick leka av sig lite. Man fick göra sin egen semla där så jag unnade mig en medan han lekte. Jag trodde ju att det skulle trötta ut honom men icke! Han var vaken hela eftermiddagen och fram till babysimmet på kvällen. Sen däckade han däremot och sov heeeela natten. Skönt tänker ni. Ja, men SÅKLART fick jag väääärldens mensvärk (låg och kallsvettades av smärta) precis den natten Tim bestämmer sig för att sova. Så jäkla typiskt. Haha!

Det var våran tisdag. Nu ska vi käka lunch. Ha en fin dag hörrni!

kram

1 Comment

  • Isa
    26 February, 2020 at 18:32

    Kul att läsa om er dag☺

    Reply

Leave a Reply