En sån där haul.. :-)

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej på er!

Vi har precis kommit hem efter att först ha varit nån timma på öppna förskolan och sen hämtat ut paket. Jag har shoppat lite nytt till Tim som jag tänkte att han ska ha med nu till Gran Canaria. Han har ju såklart växt ur alla kläder han hade i somras så vi var tvungna att komplettera lite 🙂 Ni var ju många som ville se vad jag köpt till Tim sist så här kommer en liten ”haul” på vad vi fick med oss denna gång.

Först ut har vi dom här otroligt söta sandalerna i läder från det danska märket EnFant. Dom är mörkblå, har dubbla kardborreband och har en rejäl sula i gummi. Tog en storlek större än han har nu för jag tänker att han kan ha dom nu men att han främst ska ha dom i sommar när han börjat gå. Dör söt-döden när jag tittar på dom, haha!

Img 8804.jpg

Thomas tyckte att dom var lite dyra men jag tänker att det är viktigt att ha ett par rejäla skor, speciellt när man ska lära sig gå. Håller ni inte med? 🙂 Köpte dom för 549kr HÄR.

I paketet låg även ett par mjukis-shorts från GAP. Tyckte dom var så fina och funkar både till lite uppklätt och till vardags. Köpte dom för 185kr HÄR.

Sen sprang jag in på H&M eftersom dom har 20% på HELA sortimentet idag. Alltså bara idag! Så skynda er att shoppa 😉 Köpte bl.a. dom här gröna byxorna med hängslen. Man kan enkelt ta av hängslena ifall man inte vill ha dom men jag tycker att det är en rolig detalj. HÄR hittar ni dom.

Img 8812.jpg

Köpte även ett par mörkblå chinos med resår i midjan. Älskar att klä Tim i lite ”tuffare” kläder som t.ex. skjorta och chinos. Så himla gulligt! Hittar inte dom blå online men dom finns även i brun/beige HÄR.

Sen fick han en söt bomulls-tshirt med koalor på. Ni hittar den HÄR.

Och sist men inte minst så har jag köpt en uv-dräkt. Det är ju viktigt att inte utsätta bebishuden för sol och den här motsvarar spf 50. Självklart kommer vi smörja in honom med solskydd utöver denna 🙂

Den kommer från Kuling och finns HÄR.

Köpte även lite kortärmade bodys. Nu ska allt bara tvättas och packas ner i resväskan så är vi redo 🙂

kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..