Meny
ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Nyheter på önskelistan

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar

nyheter

Hej! Hur mår ni?

Våran dag har varit så där. Tims mage har strulat lite dom senaste 2 dagarna och i samråd med 1177 så bestämde vi oss för att åka in med honom imorse. Väl på Astrid Lindgrens barnakut så charmade han (som vanligt) alla sjuksköterskor och var på strålande humör. Magen har varit bättre nu på eftermiddagen så vi hoppas att det är på bättringsvägen. Himla skönt om det är över tills på lördag iaf. Man vill gärna inte ha en bebis med dålig mage på en 6-timmars flygtur.

Nog om det. Idag tänkte jag dela med mig av några skönhetsnyheter som finns på min önskelista just nu. Jag blir alltid så sugen på nytt (både kläder och smink) när solen tittar fram och våren är på intåg. Nån fler?? :-)

 1. Diorskin Luminizer Glow Vibes – En fantastiskt fin highlighter från Dior. Jag tänker att den kommer ge ett superfint glow när man fått lite solbränna! Jag personligen älskar att ha guldrosa toner på mig själv när jag är brun. Detta är en limited edition och kommer alltså i begränsad upplaga.
 2. Yves Saint Laurent Touche Éclat Foundation – Det står att detta ska vara YSL’s första lysteraktiverande foundation och det låter ju väldigt spännande! Den ska även boosta huden genom att stimulera mikrocirkulationen. Finns i 9 nyanser.
 3. Dior Lip Maximizer – Pink DiormaniaGloss – Jag har verkligen fått en ny förälskelse för gloss. Jag känner mig SÅ klar med matta, heltäckande läppstift och vill bara ha lätta, krämiga och glossiga läppar i vår och sommar! Det här glosset från Dior innehåller kollagen som ska ge läpparna fyllighet.
 4. Urban Decay Stay Naked Threesome – En ny palett med helt vegansk bronzer, highlighter och blush. Formulan ska vara silkeslen och med tanke på hur UDs produkter brukar prestera så känner jag mig grymt sugen på denna. Jag älskar den här typen av paletter, perfekt att ha med när man är på språng eller ute och reser!
 5. Tarte The Confetti Palette – Jag har hittills inte testat nånting från Tarte men den här paletten fångade min uppmärksamhet. Till och börja med är den otroligt söt men sen så har den också väldigt fina ögonskuggor som passar lika bra till vardags som fest.
 6. Hourglass Vanish Airbrush Concealer – Efter allt jag hört om denna concealer så bara m å s t e jag testa den. Nu har jag precis köpt en ny concealer (kör på IsaDoras just nu) men när den är slut ska jag slå till på den här. Vanish Airbrush Concealer är vattenfast, ger full täckning och ska kännas helt viktlös på huden.

kram

2 Comments

 • Lotta
  4 March, 2020 at 09:25

  Hoppas Tim mår bra nu! Alltid så oroligt när dom små är dåliga.
  Fina grejer du tipsar om! Allt ser fint ut, men paletten dras jag lite extra till!

  Reply
  • isastar
   4 March, 2020 at 10:51

   Ja man blir ju det! :-( han fick behålla maten igår eftermiddag men nu är det sämre igen. Får byta blöjor på löpande band här hemma. Puha!

   Reply

Leave a Reply