Las Canteras

Hej från Las Palmas!

Flygresan gick hur bra som helst igår. Jag var förberedd på att Tim skulle skrika och gråta en del. Att sitta stilla i 6 timmar är liksom inte helt lätt för en 11-månaders som gärna vill krypa, stå och dessutom äta och pilla på allt. Men! Han gnällde inte en endaste gång under dessa 6 timmar. Helt sjukt! Alla som satt runt omkring oss var så imponerade och sa att vi hade en SÅ fin och lugn kille. Hoppas flygresan hem går lika bra, hehe.

När vi kom fram till hotellet fick Tim gå och lägga sig hos mina föräldrar (som redan varit här en vecka och bor i rummet bredvid vårat) och så gick jag och Thomas ut och åt en snabb middag innan vi också däckade.

Idag har vi promenerat en hel del. Under förmiddagen gick vi längs med hela Las Canteras stranden. På eftermiddagen la vi oss vid poolen en stund och Tim somnade i skuggan i sin resevagn. Helt perfekt! Sen gick vi ut och käkade en tidig middag med min faster (som också är här) samt hennes väninna. Himla mysigt!

Nu är klockan strax efter 21 här och Thomas ska bara se klart nån fotbollsmatch och sen ska vi faktiskt sova. Tim vaknar ju runt kl 6-7 så det blir inga sena kvällar eller sovmorgon trotts semester 😉 men å andra sidan gillar vi att få ut mycket av dagen och inte sova bort halva förmiddagen.

Vi hörs imorgon!

LOADING..