Gunga

Idag började vi morgonen med en power walk längs med hela Las Canteras igen. Väldigt skönt att börja morgonen med en långpromenad! Vi gick in på Las Arenas en sväng och köpte lite smågrejer, bla mer kläder till Tim. Vet inte hur vi ska få med oss allt hem för vi hade redan fulla väskor med oss hit, haha! I värsta fall får vi köpa en till resväska.

På vägen tillbaka på stannade vi vid en lekpark och Tim fick gunga för första gången. Han tyckte det var superkul! 🙂 Lilla gubben, han ser så stor ut när han sitter i en gunga. Tycker ni inte?

Resten av eftermiddagen låg vi vid poolen. Det har varit riktigt varmt idag! Det stod att det var 30 grader i solen och det kan nog stämma. Det är såklart svalare i skuggan och mot kvällen blir det kyligt så då vill man gärna ha långärmat på sig. Mina snälla föräldrar tog iaf med Tim upp på rummet vid 15-tiden så att jag och Thomas fick lite egentid. Så härligt att bara få ligga och slappa i värmen med en drink (alkoholfri pina colada) i handen!

  1. Lotta skriver:

    En liten lycklig kille! Såå gullig! Gissar att han vill gunga hela tiden nu?
    Ser väldigt härligt ut därnere förresten! Fina bilder, kul att se!

    1. Jaa visst är han! 🥰 han får gunga en sväng varje morgonpromenad och det är mycket uppskattat 😄

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..