Las Palmas gamla stan

Kolla det lilla ljusgröna huset på taket!

vackra byggnader i gamla stan

Glass och öl-kiosk i annorlunda stil.

Hej på er!

Idag vaknade vi upp till mulet väder så vi bestämde oss för att gå en promenad in till gamla stan. På vägen dit gick vi längs med hamnen och nedanför oss kröp det massor av krabbor. Ser ni dom på den sista bilden? Dom var väldigt stora även om dom kanske ser små ut på bilderna.

Sen gick vi mot Santa Anas kyrka i den gamla delen och åkte upp i tornet för att spana på utsikten. Fastän att det var mulet så var det väldigt varmt.

Vi käkade även lite lunch på en uteservering och vandrade sen hemåt. Väl hemma värkte ben och fötter, och det visade sig att vi nästan hade gått 2 mil!

Imorgon går flyget hem till Stockholm men vi har faktiskt valt att stanna en vecka till. Så imorgon lämnar vi Las Palmas och drar till den södra delen av ön. Det känns onödigt att åka hem när folk hamstrar så att det är slut på mat, blöjor osv. i butikerna plus att vädret är så himla nice här just nu. Thomas kommer jobba härifrån till veckan så jag och Tim kommer få sysselsätta oss själva på dagarna men det gör mig inget. Jag såg att öppna förskolan där hemma har stängt pga. Corona så jag och Tim hade ändå fått suttit hemma i lägenheten. Här kan vi gå promenader och vara ute mer 🙂 så får vi hoppas att det inte stängs gränser eller så nästa vecka lagom till vi ska hem. Och såklart att vi håller oss friska… Men jag är inte så orolig. Jag tänker alltid att allt löser sig. Hur är ni, får ni panik av allt som sker nu eller håller ni er lugna?

Dags att sova! Hörs imorgon

  1. Maria skriver:

    Bara njut och ta hand om varandra. Finns massa mat kvar att handla i stockholm
    Det är sol men blåsigt och kallt. kram.

    1. Det låter bra, tills dess njuter vi av värmen 🙂 kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..