Sunwing Arguineguín

Hej från Sunwing Arguineguin!

I eftermiddags lämnade vi Las Palmas och åkte till södra sidan av ön där vi nu har checkat in på Vings egna barn- & familjehotell. Det är många år sen jag var här sist (när jag jobbade som guide) men det är lika fint än idag. Aldrig hade jag väl då kunnat tro att jag några år senare skulle bo här tillsammans med min egen lilla familj 🙂

När vi kommit fram och hade packat upp så gick vi ner till poolen en liten stund så att Tim fick bada. Han har inte badat på hela veckan eftersom poolen på förra hotellet var iskall. Poolerna på det här hotellet är uppvärmda och det var 31 grader i vattnet (!!) så Tim trivdes som en liten fisk och simmade på för fullt.

Nu har vi ätit middag här på hotellet, Tim sover och vi ska väl kanske se nån film innan vi lägger oss.

 1. Tess skriver:

  Åh, tittat på det hotellet under flera år men slutade efter dödsolyckan med 1 åringen.. Hur är säkerheten på balkonger etc där nu?

  1. Alltså hotellet håller alla standardmått osv. ”Balkongräcket” är i glas och väldigt högt så ja tror inte ens ja hade lyckats ta mig över. Vad jag förstår så hade barnet klättrat upp på nånting och sen över räcket. Helt förfärligt men kan hända vart som helst! Man ska aldrig låta sina barn vara ensamma på balkongen oavsett (nu vet ja inte om barnet va ensamt) men vi låter aldrig Tim va ensam.

 2. Lotta skriver:

  Så härligt det ser ut!

  1. Ja vi har det superbra! 😄 vi får inte lämna hotellet pga karantänen men vi klarar oss bra här

 3. Maria skriver:

  Men vad härligt. Det ser toppenfint ut. kram.

  1. Ja, Det är superfint här! 🙂 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..