I spansk karantän

Halloj!

Som rubriken lyder – vi sitter i karantän här på Gran Canaria. Vi får inte lämna hotellområdet så länge vi inte ska till ett apotek eller matvarubutik. Inga andra förutom dom som arbetar på hotellet eller bor här får komma in. Förutom det så märker vi inte så stor skillnad. Allt rullar på som vanligt med sol, bad och lek i miniland. Tim fick träffa Lollo och Bernie för första gången idag. Han blev väldigt förtjust men när Lollo sträckte fram handen så tryckte han bort den. Haha! Se men inte röra. Det skulle vara minidisco och show nu ikväll men det blev inställt. Tråkigt men men!

Jag köpte förresten ett par nya solglasögon i Las Palmas innan allt stängde igen. Butiken hette typ My Uncle och finns här, på Ibiza och Mallorca. Dom hade sååå många fina och roliga glasögon men jag tog ett par enkla svart. Va tycker ni? 🙂

Nu sover Tim och jag och Thomas ligger på varsin soffa här i vårat vardagsrum och väntar på att tvätten ska bli klar. Det finns tvättmaskiner på hotellet och eftersom vi bara hade packat för att va borta 1 vecka så kände vi att vi behövde tvätta lite.

Vad gör ni ikväll? 🙂

LOADING..