Sandlåda

Hej!

Idag har pappa T jobbat hela dagen så jag och Tim har fått underhålla oss själva. Efter frukosten så gick vi till miniland där dom har en stor sandlåda med leksaker. Tim hade aldrig lekt i sand förut (är ju vinter hemma) så det var premiär! Jag trodde att han skulle äta sanden eftersom han stoppar ALLT i munnen men nä, han gjorde faktiskt inte det. Däremot så stoppade han in en liten sten som jag fick lirka ut. Jag är så rädd att han ska sätta något i halsen eftersom han ska äta på allt och är snabb som tusan. Har ni några tips på hur man får barn att sluta äta på saker? Haha! Eller hur länge brukar de hålla på? Fattar inte att han fortsätter, det måste ju smaka äckligt att käka på skor, hjulen på vagnen osv.??

Sen sov Tim iaf en stund så att jag kunde få en stund i solstolen. Vi har haft blå himmel och strålande sol hela dagen. Så skönt! Han sov förresten 3 gånger idag, i vanliga fall sover han bara 2 så jag tror att solen och värmen gör honom tröttare. Sen åt vi lunch, gick några promenader här på hotellområdet, lekte på hotellrummet osv. Sen när Thomas äntligen var klar med alla möten runt 15.30 så badade vi alla tre i poolen. Jag skippade bada ensam med Tim eftersom han blir helt galen (läs: glad) i vattnet och det känns lite säkrare när Thomas är med och vi är två som håller koll och kan hålla honom.

Nu har vi ätit middag och ligger på varsin soffa och följer nyheterna på CNN. Risken är att vi inte kommer få gå ut på hotellområdet imorgon eftersom dom bara blir hårdare och hårdare med reglerna. Jag hoppas verkligen att det inte blir så. Vet inte hur jag ska lyckas underhålla Tim ensam en hel dag här på hotellrummet, haha!

Aja, vi får se. Hur går det för er? Har ni klarat er från att bli sjuka? Sitter ni i karantän hemma?

  1. Lotta skriver:

    Även om ni har det både skönt och bra måste det väl ändå vara jobbigt med karantän? Hur går det med mat och blöjor till Tim?
    Här hemma ska dom stänga skolorna. Gymnasiet o högskolor än så länge.
    Hoppas detta elände slutar snart.

    1. Idag har hotellet stängt hela området så vi får röra oss mellan rummen, receptionen och matsalen när det är frukost, lunch eller middag. Inte superkul att sitta ”inlåst” med en liten men vädret är iaf bra! Än så länge har vi mat och blöjor och jag tror vi klarar oss tills vi kommer hem. Sen får vi se om det finns att handla när vi kommit hem! Hoppas också att detta sluta snart 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..