Meny
BARN / RESOR & HOTELL / SPANIEN - GRAN CANARIA / TIM

Hotellet avspärrat!

Jahopp, idag spärrade dom av poolen och hela poolområdet här på hotellet så nu sitter vi i karantän på riktigt. I förmiddags kom polisen förbi och gick runt hela området. Tydligen får hotellen höga böter om dom inte följer direktiven från staten. Än så länge får vi gå in på hotellets mini-market men man får bara gå in 5 personer åt gången. Sjukt konstigt eftersom vi sedan får sitta alla tillsammans och äta i matsalen? Dom har förvisso flyttat isär alla borden i matsalen så att man sitter långt ifrån varandra och sen är det städpersonal som går och torkar överallt. Jag gick ner till receptionen en sväng då dom höll på städa vårat rum (Thomas satt på terassen och arbetade) men blev uppskickad på rummet igen eftersom polisen var där då.

Egentligen går det bra, det enda är att det är så svårt att underhålla Tim. Vi har inte så många leksaker här och youtube har han bara intresse för en liten stund. Sen ska det klättras och ätas på allt så man måste hålla koll hela tiden. Vi får räkna med att resterande dagar kommer se ut så här. På fredag har vi hemresa så det är bara att stå ut antar jag ;-)

4 Comments

 • Lotta
  18 March, 2020 at 15:33

  Usch så jobbigt! Hoppas det går bra med hemresan!

  Reply
  • isastar
   18 March, 2020 at 22:36

   Tack! Vi får väl isolera oss hemma också sen när vi kommer hem för att va på den säkra sidan 😄

   Reply
 • Amel
  18 March, 2020 at 19:11

  Usch…. Hoppas att ni håller er friska och inte blir smått galna av situationen, hehe.

  Reply
  • isastar
   18 March, 2020 at 22:37

   Tack, ingen här på hotellet är sjuk iaf så det skulle i så fall vara hemresan. Vi får hålla tummarna för att vi klarar oss! Annars går det ingen nöd på oss, lite långtråkigt men men :-)

   Reply

Leave a Reply