Meny
BARN / RESOR & HOTELL / SPANIEN - GRAN CANARIA / TIM

Charmören

Hej på er!

Ännu en dag i karantän har passerat. Vi pendlar typ mellan hotellrummet och matsalen. Höjdpunkten på dagen är liksom när man får gå ner och äta mat och socialisera sig med andra, på avstånd. Vi äter, äter och äter lite till. Haha! Borden står långt ifrån varandra men barnen busar såklart runt ändå. Tim charmar alla med sina långa ögonfransar och lägger huvudet på sned och ler när någon ger honom uppmärksamhet. Efter lunchen fick han leka en stund i matsalens lilla lekhörna. Bättre än det tråkiga hotellrummet, tyckte Tim!

Idag åkte nästan hälften av hotellets gäster hem så nu är det var ganska tomt vid middagen. Vi åker ju hem på fredag och sen åker dom sista hem på lördag, sen stänger hotellet. Vad jag förstår hade dom redan en planerad renovering av hotellet så dom lär ju passa på och rusta upp det nu tills dess att folk börjar resa och komma hit igen.

Personalen på hotellet gör förresten allt för att göra situationen så bra som möjlig. Ikväll hade dom ställt upp en massa leksaker på ett bord i receptionen och ringde runt till alla barnfamiljer och sa att man fick komma ner och ta en valfri leksak. Himla gulligt av dom! Tim fick en bil. Han har börjat intressera sig för bilar och kör runt med dom på golvet. Är det tidigt eller brukar 11-månaders förstå att man ska köra med leksaksbilar? Tycker de känns tidigt!

Imorgon är våran sista heldag här och jag hoppas att vi får sol. Väderappen visar regn men ja hoppas den har fel :-)

2 Comments

 • Lotta
  19 March, 2020 at 19:54

  Ja den lille sötnosen blir en riktig hjärtekrossare när han blir större!
  Ha en bra, säker resa hem i morgon!

  Reply
  • isastar
   20 March, 2020 at 12:51

   Det blir han helt säkert, haha! Tack :-)

   Reply

Leave a Reply