Meny
BARN / RESOR & HOTELL / SPANIEN - GRAN CANARIA / TIM

Hemma!

Hej på er!

Nu är vi hemma igen :-) Resan igår gick faktiskt helt okej. Det är lite lustigt att säkerheten inte är lika viktig i andra länder. Till exempel så finns det ju inga bilbarnstolar i transferbussarna så Tim fick sitta i Thomas knä. Det verkade ändå som att han förstod att han skulle vara lugn för han som annars inte vill sitta still en sekund satt tyst och stilla. När vi kom fram till flygplatsen var där både poliser och militär som såg till att alla höll avstånd från varandra och så att det inte bildades för många köer. Vissa hade munskydd och plasthandskar men långt ifrån alla. Såg även en kvinna som hade satt en plastpåse över håret?! Vad nu de skulle hjälpa för.. :-P

Våran boarding krockade lagom till Tims eftermiddags-nap (fick in väldigt bra rutiner på GC och han somnade nästan samma tid varje dag) vilket gjorde att han var övertrött när vi väl satt på flyget. Sen när vi nääästan var uppe i luften så gjorde han såklart nummer 2 så det var bara att kila bak till toaletten direkt när skylten med säkerhetsbältet slutade lysa. Det är inte helt lätt att byta (bajs)blöja på en vild unge inne på en trång flygplanstoalett kan jag lova. Thomas var dessutom tvungen att följa med för att hålla fast honom för han vägrar ligga still så det blev bra trångt, haha! Vi var helt svettiga när vi kom ut därifrån. Sen var Tim som sagt övertrött och det var inte det lättaste att få han att komma till ro när det sprang folk förbi mittgången, lampor var tända, mat skulle serveras osv. Ja ni kan ju tänka er. Men till slut så däckade han i Thomas knä efter att ha fått pysslat med en tom plast-vinflaska en stund. Sen sov han mer eller mindre dom sista timmarna.

Vi var inte hemma i säng förrän runt halv 2 inatt och imorse när jag vaknade så sov Tim fortfarande. Kan inte minnas senast det hände! Han brukar vara den som väcker mig. Om ni kikar på sista bilden så ser ni att han sover på Thomas kudde och inte på sin egen. Han är SÅÅ pappig och ska nästan bara sova med Thomas på natten. Fast inte mig emot, jag får mer plats, haha!

Nu har vi packat upp resväskorna, varit förbi lilla ica vid oss och handlat mat och tvättmaskinen går på högvarv. Resten av dagen ska vi bara slappa och njuta av att vara hemma igen. Borta bra men hemma bäst! ♥

kram

2 Comments

 • Lotta
  22 March, 2020 at 10:43

  Välkomna hem!
  Ja usch, byta blöjor på en flygplanstoalett har jag också gjort. Länge sedan nu, men jag kommer ihåg att det inte var helt lätt.

  Reply
  • isastar
   23 March, 2020 at 18:45

   Tack! :-) hehe

   Reply

Leave a Reply