ANNONS

Chokladbrownies

/

God kväll!

Hoppas ni mår bra och inte blivit drabbade av Corona. Hur gör ni förresten, är ni hemma eller fortsätter ni leva som vanligt? Vi undviker att träffa vänner och går bara ut på promenad eller när vi måste handla mat. Eftersom vi varit i Spanien så vet man ju aldrig om vi bär på nåt, så det är lika bra att vara extra försiktig känner jag. Ikväll har jag roat mig med att baka chokladbrowniekakor med havssalt som jag hittade hos Fridas Matblogg. Jag drog mig först för att baka dom för jag och Thomas har bestämt oss för att äta lite nyttigare efter dessa två veckor med restaurangmat (och buffé med efterrätter varje dag) men jag har smakat en och reste får Thomas ta med på jobbet imorgon och bjuda kollegorna. Dom behöver lite extra pepp nu i den här svåra tiden. Resebranschen har det verkligen tufft just nu 🙁

Hoppas ni har en fin kväll!

kram

2
15

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00