Meny
MAT & RECEPT

Chokladbrownies

God kväll!

Hoppas ni mår bra och inte blivit drabbade av Corona. Hur gör ni förresten, är ni hemma eller fortsätter ni leva som vanligt? Vi undviker att träffa vänner och går bara ut på promenad eller när vi måste handla mat. Eftersom vi varit i Spanien så vet man ju aldrig om vi bär på nåt, så det är lika bra att vara extra försiktig känner jag. Ikväll har jag roat mig med att baka chokladbrowniekakor med havssalt som jag hittade hos Fridas Matblogg. Jag drog mig först för att baka dom för jag och Thomas har bestämt oss för att äta lite nyttigare efter dessa två veckor med restaurangmat (och buffé med efterrätter varje dag) men jag har smakat en och reste får Thomas ta med på jobbet imorgon och bjuda kollegorna. Dom behöver lite extra pepp nu i den här svåra tiden. Resebranschen har det verkligen tufft just nu :-(

Hoppas ni har en fin kväll!

kram

2 Comments

 • Lotta
  24 March, 2020 at 08:10

  Mmm…ser väldigt goda ut! Risken är väl att man blir väldigt rund och mjuk när man inte kan göra så mycket.
  Själv är jag sjukskriven månaden ut, hade behövt vara hemma längre men har inte råd. Jobbar normalt i hemtjänsten så där är det nog snarare att man får jobba mera än ens schema pga många borta, kan jag tänka mig.
  Jag försöker ta promenader när vädret tillåter, följer ibland med och handlar. Blir inte mycket mer än så!

  Reply
  • isastar
   24 March, 2020 at 12:04

   Haha, de är ju så! Man har inte så mycket att göra så man går bara och småäter hela tiden. Ajdå, men du får se det positivt, du har iaf ett jobb.. många som blir varslade nu! Har flera vänner som blivit arbetslösa i dagarna :-/

   Reply

Leave a Reply