Meny
BARN / TIM

1-årspresent

Inlägget innehåller en annonslänk

Img 8645 facetune 21 02 2020 12 58 12.jpg

Hörrni, Tims 1-årsdag närmar sig med stormsteg. Jag kan inte fatta att ett år redan swishat förbi?! Det var ju alldeles nyss jag var gravid och vi var på väg till BB Stockholm. Nu har vi liksom en liten kille  som klättrar på allt, vräker i sig mat och ropar MAAAAAMA och PAAAAPA. Helt sjukt.

Iaf så hade vi tänkt fira Tims ettårsdag i Danmark men nu går ju inte det. Dels för att Danmark stängt gränserna (jo, vi hade säkert kommit in men känns inte ok att resa) plus att en av Thomas familjemedlemmar är en väldigt högriskperson, så nä. Istället kanske vi åker upp till min familj i Sundsvall. Det känns trist att vara här hemma utan att någon från vår familj kan vara med. Men till saken. Vad ger man en 1-åring i present?! Jag har kikat runt lite och hittat några grejer som kanske kan passa, eller har ni tips på annat? Böcker går inte just nu, dom äter han bara upp, haha!

1årspresent

Det här är faktiskt ett helt kit där man får ett aktivitetsbord, en lära-gå-vagn och en söt kanindocka för endast 499kr (!). Vi har ingen gåvagn och har sålt våran gåstol. Jag hade egentligen inte tänkt köpa nån gåvagn men Tim gillar verkligen dom som finns på öppna förskolan, så han kanske borde få en ändå?

aktivitetsbord

Aktivitetsbordet var också väldigt fint. Undrar bara hur stadigt det står? Tim river ju typ allt, haha! Bordet kostar 699kr i vanliga fall men nu får man alltså alla dessa tre i ett kit för 499kr HÄR vilket är ett superbra pris ju.

kram

4 Comments

 • Annika
  24 March, 2020 at 14:34

  Den gamla klassikern – En bobbycar!! Eller annan dylik bil att sitta på och köra.

  Reply
  • isastar
   24 March, 2020 at 21:33

   Tack för tips, ska titta på nåt sånt! 😃

   Reply
 • Anette
  24 March, 2020 at 16:25

  Himla gulligt bord!! Bobbycar gav vi till dottern och en activity box (eller vad det nu heter pa svenska (bor ju i Tyskland…)). Älskar allt fran Little Dutch, kolla in deras utbud.

  Reply
  • isastar
   24 March, 2020 at 21:34

   Ja visst var det? ☺️ aldrig hört om Little Dutch, ska kolla in det! Tack för tips 🙏🏻😃

   Reply

Leave a Reply