Meny
BARN / TIM

4H-gård

Igår besökte vi en 4H-gård som ligger här i Solna. Den ligger ganska nära vårat hem men tidigare har jag bara gått/sprungit förbi den. Man prioriterar lite annat när man får barn ;-) Vi såg hästar, kaniner, getter, får och höns. Det var första gången Tim såg djur (tror jag?) och han var väldigt fascinerad över fåret. Han pekade, rynkade på näsan och sa “däää”. Getterna hade fått en liten bebis också och den var jättesööööt!

Till Tims stora lycka finns där också en lekpark och dom hade två gungor för mindre barn så han fick gunga för första gången sen Gran Canaria. Han tjuter till av lycka när man knuffar på mer fart. Sötnosen!

I övrigt har han kommit in i en jobbig fas igen. Jag fick en notis på telefonen här om dagen att “Nu går Tim in i fas 8”. Jag har inte läst vad den innebär än men jag märker helt klart skillnad. Från att ha varit relativt lugn, glad och nöjd med det mesta till ständigt gnäll. Han drar i mig, vill upp, vill ner igen, sover dåligt, vill ha mat men slänger maten på golvet… ja ni fattar. Ingenting duger! Man blir också sjukt frustrerad själv när inget är bra och det bara är en massa gnäll hela tiden. Jag försöker påminna mig själv om att det bara är en fas och om 3-6 veckor är den över. Kämpa!

Jag är förresten ledsen att det inte blivit så många skönhetsinlägg den senaste tiden. När Tim väl somnat för kvällen är jag helt färdig. Har ni några önskemål om inlägg så får ni gärna lämna en kommentar! Det är alltid lättare när jag får lite idéer från er. Och tack förresten för tipsen på 1-årspresent! Jag ska kika efter nån bobby car eller liknande. Jag tror faktiskt att Tim hade älskat nåt sånt.kram

4 Comments

 • Lotta
  26 March, 2020 at 11:08

  Ha inte dåligt samvete över inläggen! Jag läser gärna om allt möjligt. Tycker det är stort bara att du hinner blogga över huvud taget!

  Reply
  • isastar
   26 March, 2020 at 18:58

   Tack! <3

   Reply
 • Anneli
  26 March, 2020 at 13:16

  Jag läser också gärna om er vardag. Sminkinläggen är också uppskattade, men kanske bra för plånboken att inte få för många tips.
  Villhöver så mycket… :)

  Reply
  • isastar
   26 March, 2020 at 18:59

   Hehe, ja, jag tänkte att det kanske inte ens är värt att blogga om skönhetsprodukter så här i “kris-tider” för folk prioriterar kanske inte att köpa smink just nu?

   Reply

Leave a Reply