ANNONS

Pigmenteringar efter graviditeten

/

God morgon!

Eller ja, här vaknade Tim kl 04.45 imorse (puh, jag fick dock sova till strax innan 7 för Thomas klev upp med honom) men jag har precis duschat och kommit ur pyjamasen 🙂 Livet som mammaledig, haha! Hann iaf tvätta håret eftersom Tim ligger och sover. Lyxigt 😉

Bjuder på en mindre smickrande bild idag. Den nakna sanningen. Även fast jag använde solskydd i Spanien så har mina pigmenteringar under ögonen börjat synas mer. Fick dom i samband med graviditeten för tydligen är det hormonerna som gör det. Vad jag förstått kan det vara svårt att få bort men jag vill verkligen försöka så jag tänkte ta mig till nån hudterapeut. Har även en liten milier (tror jag att det är) strax under så den måste jag också få hjälp med. Kan inte klämma den så det är inte en finne. Stör mig som attan på den för jag ser den liksom när jag tittar nedåt. Och på hakan har jag fortfarande en röd fläck från en finne jag fick för typ en månad sen. Kunde inte låta bli att pilla så jag får väl skylla mig själv. MEN! Det jag skulle fråga er är vart hittar jag den bästa hudvårdskliniken i Stockholm för att försöka få bort hormon-pigmenteringarna??

kram

8
13

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00