Meny
BARN / PERSONLIGT & VARDAGSLIV / TIM

Support your locals

Hej på er!

Hoppas ni haft en fin helg. Alltså våra dagar består typ av promenader just nu för man kan ju inte göra så mycket annat. Idag såg jag fram emot en långpromenad i solen men det visade sig blåsa isvindar så vi skyndade oss in igen.

Vitsipporna har iaf kämpat sig upp. Vi har även tussilago och blåklockor. Hur är det där ni bor, har det kommit upp några vårblommor ännu? :-)

51d61dfd c2c3 40f4 a230 ff3d374a9d77.jpg

Man ska ju gärna köpa mat från sina lokala favoritrestauranger nu för att stötta dom. Därför bestämde vi oss för att äta lunch på Bastard Burgers. Ja, vi åt där istället för att ta med hem men dom hade delat på borden så att man satt långt ifrån varandra och vi spritade händerna både före och efter maten. Jag tog en halloumi-burgare och sen delade vi på en pommes med tryffelmajonäs. Alltså SÅ gott!

8870a863 104d 4e31 9a9c 7176b84d8743.jpg

Sen gick vi förbi blomsterbutiken. Thomas lärde känna killen som äger butiken för några år sedan. Han är supertrevlig och har en jättefin butik men tyvärr har hans försäljning minskat med 70% den senaste veckan. Så himla tråkigt för alla företagare! :-( Vi köpte med oss lite blommor och kvistar som nu pryder köksbordet :-)

Har ni handlat för att hjälpa butiker/restauranger där ni bor?

Nu ska vi fortsätta se serien The Valhalla Murders som vi börjat se på Netflix. Spännande isländsk polisserie! :-)

kram

4 Comments

 • Anneli
  30 March, 2020 at 13:13

  Vi vaknade till ett vitt snötäcke i morse, så inga vårblommor här…
  Hämtade också hamburgare av en lokal restaurang igår, det har ordnat “drive-in” och hämtar ut maten till bilen

  Reply
  • isastar
   30 March, 2020 at 13:22

   Det snöar här idag med :-( Va smidigt! Här har vi kört hemkörning i helgen också :-)

   Reply
 • Tova
  30 March, 2020 at 17:57

  Så bra att stötta i den mån man kan. Om inte inköp, så kan även shout-outs i sociala medier hjälpa till så att andra ser småföretagarna. Likes, kommentarer och delning är också ett sätt. Kult att se att du använder din plattform för att sprida dessa insatser.

  Reply
  • isastar
   31 March, 2020 at 15:28

   Ja, vi får hjälpas med det vi kan! :-)

   Reply

Leave a Reply