Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / LÄPPAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Ge mig vår(nyheter) !

Inlägget innehåller annonslänkar

Nej men skämtar nån med mig, det SNÖAR!? :-( Jag som satt och klickade hem vårkläder igår och tänkte att nuuu är snart våren här! Jaja, man får väl sitta hemma idag då.. nätshoppa mer ;-) Farligt det här med karantän alltså, haha! Shoppar ni också eller håller ni hårt i pengarna just nu?

Här är förresten några skönhetsnyheter jag spanat in och är lite sugen på

beauty-news-spring-2020

1. Hugo Boss Alive  Jag rensade ut några dofter ur mitt badrumsskåp här om dagen så nu blev det ju ett hål att fylla. Jag är sugen på den här nyheten från Hugo Boss. “Doften utvecklas med noter av friska äpplen, syrliga svarta vinbär, solkyssta plommon, varm kanel och tongivande inslag av äkta madagaskarvanilj. I den blommiga hjärtnoten hittar vi arabisk jasmin och timjan som väcker sinnena.”

2. Benefit Cosmetict Hello Happy Air Stick Foundation – På våren och sommaren, allra helst när jag fått lite färg som nu, vill jag ha lätta foundations som inte täcker allt för mycket. Sen vill jag heller inte täcka hela ansiktet utan oftast bara jämna ut hudtonen på vissa ställen. Jag har en stick-foundation från bareMinerals sedan tidigare och den älskar jag så därför blev jag sugen på denna från Benefit. Hello Happy Air Stick Foundation ska kännas viktlöst på huden och ge ett silkeslent resultat. Ger en medium täckning och innehåller SPF 20 PA+++.

3. Too Faced Born This Way The Nautral Nudes – Min kompis Lina visade upp den här i sin blogg och ja, vad ska jag säga, jag faller för paletter. Gillar mixen och det känns som en väldigt användbar palett.

4. Lancôme L’Absolu Mademoiselle Balm – Som jag nämnt flera gånger tidigare är jag less på matta läppar och vill ha gloss i vår och sommar. Egentligen har jag redan läppprodukter så det räcker men den här färgen “Coral Cocooning” med guldskimmer är helt i min smak.

5. Youngblood Mineral Radiance Bronzer – Jag använder ju inte så mycket bronzer under vintern, men desto mer under sommaren. Allra helst när jag fått lite naturlig färg och vill förstärka det. Nu efter Gran Canaria lägger jag lite bronzer i pannan, på kinderna, näsryggen och hakan. Jag gillar den här typen av bronzers som har en mix av färger och ger ett lätt skimmer.

kram

3 Comments

 • Annika
  31 March, 2020 at 13:38

  Vi får hålla i pengarna. Makens jobb är på randen av en katastrof och jag går mot permittering. Shoppa vore ren dumhet.

  Reply
  • isastar
   31 March, 2020 at 15:27

   Åh nej va tråkigt! :-( Förstår att ni måste skippa ”onödiga” inköp då. Hoppas det löser sig!

   Reply
 • Annika
  31 March, 2020 at 17:35

  Allt löser sig och säkert nyttigt att känna på hur det känna att ha det sämre. Kram!

  Reply

Leave a Reply