Meny
BARN / BARNKLÄDER / TIM

Har jag Corona?

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej på er!

Sorry att det har varit lite tyst här. Jag har blivit förkyld. Det började med huvudvärk och lite halsont och nu har det gått över till hosta och huvudvärk. Igår kväll var det värst. Jag får väldigt sällan hosta men när jag väl får det så är det som att jag håller på hosta upp lungorna. Om det är corona eller ej kommer jag väl aldrig få veta eftersom jag inte är i någon riskgrupp och därmed inte kommer få testa mig, men jag kommer såklart stanna hemma ändå. Jag har ingen feber och har inte ont i kroppen (peppar, peppar!) så egentligen känner jag mig inte “sjuk”. Hade det inte varit coronatider hade jag nog iaf inte haft en tanke på att stanna hemma.

Känns ganska segt att inte få gå ut när solen skiner dock. Thomas gick på en långpromenad med Tim igår och jag var här hemma och putsade fönstren. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Hemmet är städat, kläder, sängkläder och handdukar tvättade osv. så ja får väl kanske bara lägga mig på soffan och se en serie eller nåt. Har ni några tips?

Thomas ska strax gå på dagens promenad med Tim och även hämta ut ett paket till mig. Jag klickade ju som sagt hem lite vårnyheter på nätet. Vill ni se dom sen? :-) Farligt det här med att bara sitta hemma och att det dessutom kommer mail och erbjudanden med rabatter överallt. Såg t.ex. att Lindex har 30% rabatt på ALLT nu. Älskar deras pyjamasar (till Tim) med dragkedja och såg att dom hade fått in kortärmade nu inför sommaren.

lindex pyjamas

Den här liksom, hur söt!? Ni hittar den här.

pyjamas-baby

Ljusgul med päron (har köpt tights till Tim med samma mönster) och en vit med insekter.

bla-set-med-t-shirt-och-randiga-shorts

Tyckte även att det här settet med shorts och t-shirt var lite gulligt.

Får se om jag beställer dom lite senare, nu ska jag iaf ta och äta lunch. Vi hörs!kram

4 Comments

 • Annika
  2 April, 2020 at 13:47

  Åh ja, den gröna kanin-pyjamasen var verkligen söt! Måste nästan klicka hem till mitt kusinbarn och hans ofödda lillebror så de kan matcha varandra <3
  (Fn, jag skulle ju inte shoppa! :-) )

  Reply
  • isastar
   2 April, 2020 at 14:49

   Ja men visst var den!! Haha ja tänker precis likadant, haha :-P

   Reply
 • Lotta
  2 April, 2020 at 15:12

  Krya på dig! Hoppas dina grabbar håller sig friska.

  Reply
  • isastar
   2 April, 2020 at 17:21

   Tack!! ❤️ än så länge mår dom bra så vi håller tummarna 😊

   Reply

Leave a Reply