Meny
ÖVRIGT / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Pannkaksfrukost

God morgon!

Här började vi denna söndag med pannkaksfrukost. Blev tipsad om BOBs ”bara bär” i en facebookgrupp. Den innehåller inget socker och heller inget sötningsmedel utan det är b a r a bär. Finns hallon, blåbär & hallon och jordgubb. Tumme upp!

Jag mår förresten mycket bättre. Min hosta är så gott som borta nu och ingen av killarna känner något så jag kanske bara hade en vanlig förkylning ändå. För det behöver ju faktiskt inte vara Corona bara för att man blir sjuk. Läste att det var nån som hade haft alla symtom för Corona och fick åka in på sjukhuset men det var vanlig influensa. Jag undrar hur statistiken över vinterkräksjukan ser ut. Precis innan Corona tog fart så gick dom ju ut med att ”nu kommer vinterkräksjukan slå till” men med tanke på hur duktiga alla är att tvätta händerna nu och tänker extra mycket på hygienen så borde den typ försvunnit? Hoppas iaf!

Idag blir det ännu en lugn dag här hemma. Vad ska ni hitta på idag?

No Comments

    Leave a Reply