Meny
HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / KROPPSVÅRD / NYA PRODUKTER / SOLSKYDD & BRUN UTAN SOL

Nyheter från Ida Warg Beauty

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej på er!

Hur mår ni? Jag mår bra nu! Jag hoppas ju på ett sätt att min förkylning var corona, för det skulle betyda att jag fick en väldigt mild variant och att jag nu är immun. Men sen med tanke på att det var så milda symtomen så känns det som att det bara var en vanlig förkylning. Vi får väl se om det kommer något test framöver så man själv kan kolla om man har haft det.

Men nog om corona. Idag vill jag visa er några nyheter från Ida Warg Beauty. Som ni vet så är det mina tidigare kollegor som jobbar med Ida och tar fram dessa produkter så jag tycker att det är extra kul att få se hur bra det går och att sortimentet växer och växer!

Detta är dock inget samarbete.. ville bara förtydliga det :-)

Img 0121.jpg

Till att börja med så har shampoo och balsam nu kommit i PRO size dvs större flaskor (500ml) och pump. Det här gillar jag! Priset ligger på 269kr styck vilket är ett riktigt bra pris enligt mig. Du får mycket produkt för pengarna och kvaliteten är bra. Alla produkter är dessutom 100% veganska.

Img 0123.jpg

Shampoo och balsam finns i varianterna Moisture, Volume, Repair, Everyday och Silver.

Img 0125.jpg

Sen kommer vi till två nyheter inom brun-utan-sol (BUS). Det första är en body lotion som är doftfri och ger ett solkysst resultat efter 3 timmar. Denna behöver inte sköljas av och färgar inte av sig på kläder. Den kan användas utan att man har BUSat tidigare eller för att bibehålla färgen från BUS. Sen har dom även lanserat en instant mousse extra dark som ger en extra mörk färg. Den har en tropisk doft och färgar inte av sig på kläder. Kan inte se att den finns ute på nätet än men jag länkar den så snart jag kan :-) Båda dessa är såklart också 100% veganska.

Jag fick ju lite bränna på Gran Canaria så jag slabbade på lite body lotion i all hast här om dagen bara för att testa. Färgen blev superfin och ser verkligen naturlig ut… däremot var jag inte så noggrann (!). Så här har mina fötter sett ut dom senaste dagarna, hahahah! Tur det inte är flip-flop väder här hemma.

Img 9950.jpg

Ska tilläggas att mina fötter inte var så bruna innan, därav den skarpa kanten. På armarna och benen fick jag inte lika mycket ränder och det blev inte heller lika markant i färgen. Summa summarum är ändå att jag gillar den här body lotionen och jag kommer använda den som ett komplement för att förstärka sommarens naturliga bränna då jag inte brukar använda BUS så ofta. Däremot hade jag gärna sett att den hade en fräsch doft, nu är den doftfri vilket jag tycker är lite tråkigt, meeen smaken är som baken :-)kram

2 Comments

 • Annika
  8 April, 2020 at 08:52

  Riktigt fin färg på busen. Ska testa den.

  Reply
  • isastar
   8 April, 2020 at 09:55

   Verkligen! Färgen är jag jättenöjd med, den ser naturlig ut :-)

   Reply

Leave a Reply