Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON / PRODUKTRECENSIONER

Idun LIV all-in-one mascara

Inlägget innehåller annonslänkar

Img 0127.jpg

Hej vänner!

Thomas jobbar idag så jag och Tim är hemma själva. Vi ska ut och gå en promenad i eftermiddag, annars är planen bara att vara hemma. Tim sov dåligt inatt så jag hoppas på att både han och jag får nån extra nap under dagen. Visst var det fullmåne igår? Jag tror att det kan ha påverkat hans sömn.

Jag har förresten testat en ny mascara som jag vill visa er idag. Den heter Liv och kommer från Idun Minerals.

Fun fact: Mascaran lanserades den 8 mars i år, på den Internationella kvinnodagen och Idun Minerals nionde födelsedag. Namnet Liv kommer från en stark kvinna från den nordiska mytologin med målsättningen att fira alla starka kvinnor i vår värld.

Img 0129.jpg

Vad gör den speciell? Liv är en all-in-one mascara och ska ge fylliga, långa och böjda fransar med mycket volym. Formulan är vattenresistent, helt vegansk och innehåller bland annat jojobaolja som stärker och återfuktar fransarna samt högrenade mineralpigment som ger en intensiv svart färg.

Img 0130.jpg

Borsten är gjord i gummi och väldigt lång och bred. Den fångar upp och separerar alla fransar utan att det blir klumpar.

32101deb b053 4cb1 b21f b35b62888d81.jpg

Vad tycker jag? Borsten är väldigt stor och jag trodde först inte att jag skulle gilla den, men det gör jag! Trots storleken så når den även dom kortaste fransarna utan problem. Borsten ser också en aning hård ut men känns mjuk vid applicering. Den separerar fransarna fint och ger inga klumpar men jag har testat mascaror som ger mer volym och längd än denna. Den håller sig dock bra under dagen, tynger inte ner fransarna och faller inte ner under ögonen. Helt klart en mascara värd sin peng. Priset ligger normalt på 219kr men jag såg att den finns HÄR för endast 143kr just nu. kram

3 Comments

 • Lotta
  8 April, 2020 at 14:32

  Tack för tips! Den verkar ju bra.
  Visst var det fullmåne! Supermåne dessutom. Jag brukar sova dåligt vid fullmåne.

  Reply
  • isastar
   8 April, 2020 at 20:08

   Var det?? Då var det säkert därför! Hur länge håller det i sig, vet du det? :-)

   Reply
 • Lotta
  8 April, 2020 at 20:13

  Månen avtar i storlek nu (99%) jag brukar kolla ibland på kalender-365.se https://www.kalender-365.se/manen/manens-aktuella-lage.html
  Vet inte varför det roar mig! Min mor gillade också månen. Tydligen supermåne var 14 månad. På kalender hemsidan kan man också kolla alla datum för fullmåne/nymåne.

  Reply

Leave a Reply