Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / FÖRE & EFTER / HUDVÅRD / ÖGON / PRODUKTRECENSIONER

Hejdå mörka ringar!

Inlägget innehåller annonslänkar

Img 0199.jpg

Goood morgon!

Hörrni, jag måste börja den här dagen med ännu ett produkttips (sorry, vet att många av er försöker att inte shoppa så mycket just nu) och visa er en produkt som jag haft här hemma i flera år men aldrig gett en riktig chans förrän nu. Jag har inte haft mörka ringar under ögonen, i alla fall inte så det har stört mig. Förrän nu. Efter ett år med, jag ska inte säga sömnlösa nätter för Tim sover oftast bra, men med betydligt mindre sömn än förr, så har jag fått väldigt mörka ringar under ögonen. Jag VET att jag läst så himla bra recensioner om Dermalogica Stress Positive Eye Lift så jag rotade fram den ur en låda och har nu använt den i ca 2 veckor.

Img 0205.jpg

Vad gör den speciell? Jo, Dermalogica Stress Positive Eye Lift är en ögonkräm och en ögonmask i ett. Den är snabbverkande (oh yes!) och ger en kylande känsla som är SÅÅ härlig, speciellt på morgonen. Den innehåller bland annat indigofrö som ljusar upp mörka ringar och havsvatten samt arktiska alger som reducerar svullnad. Den har även en unik hyaluronsyrablandning som stramar ut och ger huden ett lyft.

Hur använder man den? Om man vill använda den som ögonkräm kan man lägga ett lite tjockare lager och låta det verka i ca 3-5 minuter och sen massera in överflödet. Vill man använda den som en vanlig ögonkräm så masserar man in lite produkt under ögat med hjälp av applikatorn (som för övrigt är i metall och ger en extra kylande känsla).

Jag låter bilderna nedan tala för sig själv…

E2946c71 1364 4a76 b680 e51d47b7e3c9 1.jpg

Före / Efter

Nu förstår jag vad alla pratar om! Jag har som sagt använt Stress Positive Eye Lift i ca 2 veckor och ser redan stor skillnad. Jag har inte gjort någon som helst redigering på dessa bilder och jag har försökt ta dom i exakt samma ljus. Förutom att det mörka under ögonen blivit ljusare så tycker jag också att min pigmentering (från graviditeten) ser ut att ha dämpats. Huden runt ögat känns också mjukare och piggare samt har fått sig ett lyft. Wow jag gillar verkligen den här produkten!

Enda nackdelen är att den är ganska dyr. Priset ligger på ca 700kr (ni hittar den HÄR) och då får man 25ml. Däremot känns den ganska dryg så jag tror att min tub kommer räcka ganska länge.kram

9 Comments

 • Isabelle
  9 April, 2020 at 08:38

  Wow?

  Reply
 • Lotta
  10 April, 2020 at 09:41

  Helt fantastiskt!

  Reply
 • Lina
  10 April, 2020 at 10:15

  Oh, den läggs på inköpslistan! <3

  Reply
 • Ellinor
  12 April, 2020 at 20:26

  Den där behövs utan tvekan här hemma också! ??

  Reply
  • isastar
   13 April, 2020 at 10:26

   Hehe, ja undra om man nånsin kommer bli av med dom här påsarna alltså!

   Reply
 • Veysi
  27 January, 2021 at 12:15

  Jag har köpt den o använd en hel månad varje dag 3-4 gånger om dagen den e snart slut o den hjälper inte det minsta nu tänker jag testa BioLumin-C Eye Serum vill blir av med mörka ringar med det går ju inte

  Reply
  • Isabelle
   5 February, 2021 at 16:00

   Vad tråkigt att den inte funkar för dig! Jag ser verkligen skillnad. Har inte hört talas om BioLumin-C Eye Serum, är den bra? :-)

   Reply
 • Madeleine Eklund
  23 May, 2021 at 19:12

  wow vilket resultat! galet verkligen!

  Reply
  • Isabelle
   24 May, 2021 at 15:26

   Ja den är verkligen bra! :-)

   Reply

Leave a Reply