Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Nattcreme som reducerar ålderstecken

Inlägget innehåller en annonslänk

Hej!

Vet ni vad som hände mig idag? … Jag fick visa leg när jag skulle köpa en trisslott. Hehehehe. Hyfsat nöjd 31-årig tjej! Kvinnan i kassan sa “jaha, nu har jag väl gjort din dag” när hon gav mig körkortet igen. Oh yes! Och DÅ kom jag på att jag glömt visa er en produkt. En produkt som jag använt varje dag (ok, inte helt varje för den måste “fasas in” men ni fattar) sen december men som inte fått det blogginlägg som den förtjänar.

Kommer ni ihåg att jag satt med i juryn i årets Daisy Beauty Awards? Jag var med i kategorin Årets Avancerade Hudvård och fick testa 5 produkter jag aldrig provat tidigare. Väldigt kul att få vara med i en hudvårdskategori! Ni som hängt med här på bloggen ett tag vet att det bara är några år sedan som jag började intressera mig för hudvård. Innan dess hade jag nog aldrig använt ett serum. Lite pinsamt att erkänna som “skönhetsnörd” men det är sant. Jag har aldrig haft problem med min hud så därför var det bara smink som kändes kul.

Intresset har alltså kommit med åldern. Jag har fortfarande väldigt sällan finnar och så men nu börjar linjer synas och huden känns “trött”… ja, ja behöver nog inte förklara mer. Ni förstår nog :-)

Här ser ni produkten som jag gav högst betyg och som även vann hela kategorin. Den heter Medik8 R-Retinoate Intense Night Cream och är… m a g i s k! Jag vet inte hur jag ska kunna klara mig utan denna när den tar slut. Inte så jättekul att den är dyr som attan men jag har seriöst aldrig testat nån annan nattkräm som är lika effektiv. Plus att min hud både SER ut och känns yngre efter att jag började använda den.

Img 0698.jpg

Vad är det då som gör den så speciell? Jo, Medik8 har nämligen lyckats kombinera två olika A-vitamin typer i en och samma produkt. Det ena A-vitaminet, Retinyl Retinoate, är upp till 8 ggr effektivare på alla ålderstecken än traditionellt A-vitamin. Det andra, Retinaldehyde, verkar upp till 11 ggr snabbare på alla ålderstecken än traditionellt A-vitamin. Symbiosen av dessa två A-vitamin skapar en världsunik produkt som maximerar effekten och resultaten på alla ålderstecken.

Som sagt så är den dyr som tusan men jäklar vilken nattkräm! Min flaska har dock räckt i snart 4 månader och ännu är det en hel del kvar, så den är dryg. Känner ni att ni vill skämma bort eran hud till max så borde ni unna er denna, med risk för att bli beroende, hehe. Ni hittar den HÄR hos Skincity.kram

2 Comments

 • Dess
  18 April, 2020 at 21:44

  Åh, kan du inte lägga upp före/efter bild?

  Reply
  • isastar
   18 April, 2020 at 22:07

   Jag har tyvärr inga rättvisa före och efterbilder. Hade såklart gärna velat ha de till det här inlägget! :-(

   Reply

Leave a Reply