Meny
FÖRE & EFTER / HÅRVÅRD & STYLING

Torsdag

Img 0812.jpg

Halloj! Hur mår ni?

Idag har jag varit hos frisören. Innan barn var de liksom inte så big deal att gå till frisören. Nu är det värsta egentiden och lyxen, hehe! Fick en café latte och en liten chokladbit medan slingorna blektes. Jag dricker väääligt sällan kaffe (får ont i magen) men idag unnade jag mig en halv kopp.

Img 0813.jpg

Har ni sett Apples senaste hörlurar förresten? Dom heter Apple Airpods PRO och är supergrymma! Jag fick dom i påsk-present utav Thomas ♥ Dom är trådlösa och laddas i den här lilla lådan.

Img 0810.jpg

Här har ni mitt hår innan magin. Tråkig utväxt och gula (varma) längder.

Img 0819.jpg

Tadaaa! Jennie, som frisören heter, fick bort utväxten med massor av slingor som hon liksom “suddade ihop” med min naturliga hårfärg. På så sätt kommer det ändå se naturligt ut när det växer ut. Sen la hon även en kall nyansering i hela håret för att dämpa det gula.

L o v e   i t ! 

Tog en promenad hem efteråt. Njöt hela vägen av mitt fina hår, solen som sken och bra musik i öronen! :-)kram

No Comments

    Leave a Reply