Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / NYA PRODUKTER / PRODUKTRECENSIONER

Can’t Stop Won’t Stop

 Inlägget innehåller reklamlänkar

Hej på er!

Hoppas ni haft en fin helg. Jag har tagit lite ledigt från bloggen, som ni säkert märkt, men nu är jag tillbaka och kommer blogga på som vanligt :-) Jag har däremot fortsatt prova produkter så idag tänkte jag berätta lite om NYX professional makeups nya foundation som heter Can’t Stop Won’t Stop.

  nyx-professional-makeup-cant-stop-wont-stop-foundation-warm-vanilla-1859-444-0043_3

Det jag gillar med NYX är att dom alltid har en stor variation av färger. Denna foundation kommer i hela 45 olika nyanser och här ovan kan ni se en karta över vilka som är kalla, varma och neutrala.

Hur vet man vilken underton man har? Om du har lätt för att bli brun i solen så har du troligtvis en varm underton. Blir du lätt bränd i solen så har du troligtvis en kall underton. Känner du dig som varken eller så har du troligtvis en neutral underton. Jag är en blandning mellan neutral och varm.

nyx-professional-makeup-cant-stop-wont-stop-foundation-warm-vanilla-1859-444-0043_4

Can’t Stop Won’t Stop är en heltäckande foundation men trots det så känns den inte kakig på huden utan den är väldigt tunn och dryg i formulan. Den ger ett matt resultat och behöver, enligt mig, nödvändigtvis inte pudras.

Vad tycker jag? Efter att ha använt den här foundationen i ca en vecka så har jag kommit fram till att det tyvärr inte är en ny favorit hos mig. Jag brukar gilla NYX baser, jag älskar till exempel Bare With Me och Total Control men Can’t Stop Won’t Stop blir för torr. Jag har varken torr eller fet hud utan den är ganska “normal” men jag har svårt att få den snygg. Den känns alltså inte torr eller kakig på något sätt utan den är bara svårapplicerad och håller heller inte så bra under dagen. Nu har jag inte haft möjlighet att testa den på någon annan ännu, men jag tror att den passar bättre på en fet hud som har lätt att bli glansig.

Är du sugen på att testa Can’t Stop Won’t Stop foundation så hittar du den bl.a. HÄR där den just nu är nedsatt till 159kr istället för 199kr.

No Comments

    Leave a Reply