Meny
BARN / MINA MAKEUPLOOKER / TIM

Smink & Vaccin

Inlägget innehåller reklamlänkar

Hello!

Hoppas ni haft en fin måndag :-) Tim sov länge på förmiddagen så jag passade på att ta en dusch, tvätta håret, föna och locka det. Älskar verkligen min nya hårfärg! Sen hann jag även sminka mig och ta några selfies innan han vaknade. DET hör inte till vanligheten, haha! La upp bilden ovan på instagram imorse och fick frågan vad det är för smink jag har använt så här kommer produktlista för dagens look.

Basen är en mix av denna foundation från NYX och detta stick från bareMinerals (som jag lägger där jag vill ha lite mer täckning). Sen pudrade jag basen lite lätt med detta puder från Illamasqua. Rouget kommer från Nabla och finns här. För att få fram lite mer glow och färg så la jag även detta bronzing powder från Physicians Formula.

Brynen är ifyllda med denna ögonbrynspenna från Depend i färgen Blonde.

Ögonen har jag bara lagt en gråbrun, matt ögonskugga i globlinjen och sen dragit en eyeliner med vinge med denna eyeliner från Clinique. ÄLSKAR den, det vet ni redan. Mascaran kommer från Idun och är deras senaste som heter Liv.

läpparna ser ni också en favorit, nämligen det här glossiga läppstiftet från IsaDora.

Img 0928 facetune 27 04 2020 12 40 58.jpg

När Tim vaknade var det dags för BVC-besök, 1-årskontroll och vaccin. Usch vad jag inte gillar när dom sticker nålar i min lilla kille. Jag är egentligen inte rädd för nålar själv men när han blir så ledsen att tårarna sprutar så har jag svårt att hålla tillbaka mina egna. Tim fick sitta i knä på pappa T och jag fick blåsa såpbubblor så att han skulle fokusera på annat. Gick ganska bra ändå men han har varit väldigt ledsen nu ikväll så han fick lite alvedon och nu har han nyss somnat ♥ Hoppas han mår bättre imorgon och slipper feber inatt.

Nu är Thomas på styrelsemöte (via skype så han sitter i gästrummet, haha!) och när han är klar ska vi äta tacos och se Bäckström. Hoppas ni har en fin kväll!kram

2 Comments

 • Linda
  1 May, 2020 at 08:41

  Vad är det för märke på de fina örhängena?

  Reply
  • isastar
   1 May, 2020 at 08:49

   Jag vet tyvärr inte om det är något märke. :-/ Fick dom i julklapp av Thomas och dom är köpta hos en guldsmed i Danmark!

   Reply

Leave a Reply