Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / HUDVÅRD / NYA PRODUKTER / ÖGON

BRIGHTEYES

Inlägget innehåller reklamlänkarImg 0977.jpg

Hej på er!

Här har det pendlat mellan sol och ösregn idag. Jag blir alltid så trött när vädret är dåligt och det liksom blir mörkt inne. Nån fler som känner igen sig? Jag får nästan huvudvärk och vill bara ligga på soffan och slumra. Lite svårt att göra det med en 1-åring i huset… tyvärr.

Men på tal om trötthet så vill jag visa er en ny ögonkräm som jag testat i några dagar. Jag kör fortfarande på min Dermalogica, det ska jag inte ljuga om, men eftersom vissa av er tyckte att den var lite väl dyr så är här ett budgetalternativ!

Img 0978.jpg

Glamglow’s BRIGHTEYES är en uppljusande ögonkräm som med hjälp av små lysterkulor omedelbart ljusar upp mörka ringar runt ögonen. Med linolsyra och en blandning av vattenmelon, äpple och liljeextrakt fungerar den för alla hudtyper och stärker det känsliga ögonområdets fuktbarriär. Den innehåller även peptider, koffein och en intensiv infusion av hyaluronsyra som minskar synliga tecken på trötthet under och runt ögonen.

Img 0979.jpg

Vad tycker jag?
Det här är absolut en skön ögonkräm som återfuktar huden kring ögonen. Den har som ett pärlemor-skimmer i sig som gör att mörka ringar känns någon nyans ljusare men eftersom jag inte testat den en längre tid så vet jag inte om man får en större effekt vid daglig användning. Förpackningen känns också lyxig i badrumsskåpet och jag tycker helt klart den är värd sitt pris.

Brighteyes kostar 395kr och ni hittar den HÄR.

No Comments

    Leave a Reply