Meny
BARN / TIM

Vi kör en till.. gissa vem..

..som tog sina FÖRSTA STEG IGÅR?! :-)

Img 1054.jpg

This guy!! Jag och Thomas blev helt chockade. Vi hade varit på Mall of Scandinavia en sväng och handlat lite smågrejer och skulle bara hem en snabbis för att byta blöja på Tim och hämta lite grejer innan vi skulle till en kompis på middag. Helt plötsligt släpper han taget och går HELA 18 steg (!) själv.. och stadiga steg dessutom! Men det sjuka var att Thomas sa redan på morgonen “det känns som att Tim kommer börja gå idag” och så gjorde han det! Thomas måste vara synsk. Många gånger säger han saker som sen händer.

Nu på morgonen har Tim gått från ena sidan av vardagsrummet till den andra flera gånger så nu har det verkligen släppt. Undra hur snabbt det går innan han springer omkring här och man önskade att han kröp igen, haha! Nä då, jag längtar tills vi kan gå ut i lekparken och sånt utan att han ska krypa överallt.

Så ja, det var våran 1 maj. Hur var eran? :-)

kram

 

4 Comments

 • Lotta
  3 May, 2020 at 15:17

  Så roligt! Lille gubben har blivit stor pojke! Nu går det undan!

  Reply
  • isastar
   3 May, 2020 at 19:50

   Jaa så kul!! ❤️☺️

   Reply
 • Annika
  5 May, 2020 at 13:16

  Sicken en då, söt som socker och så kan han gå också!

  Reply
  • isastar
   5 May, 2020 at 20:58

   Jaaa :-) <3

   Reply

Leave a Reply