Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Vitamin Glow

Inlägget innehåller reklamlänkar

God morgon!

Här sitter jag i köket och njuter av en iskaffe (frappé). Jag har varit och tränat, duschat och nu sover Tim. Thomas och jag har gjort ett nytt “schema” för att vi båda ska hinna träna på dagarna. Jag tar mornarna med Tim och när Thomas vaknar så drar jag och tränar. Sen käkar vi lunch tillsammans och hittar på något, sen går Thomas och tränar på eftermiddagen och jag tar Tim. Tror det kan funka, vi ska prova några dagar och så får vi se :-)

Idag tänkte jag tipsa er om en härlig primer från Smashbox. Ni är många som frågar om tips på primers och helt ärligt så använder jag inte primer på mig själv så ofta. Det har dock bara med lathet att göra. Om jag vill att sminket verkligen ska sitta en hel dag eller om jag ska ut en kväll så kör jag såklart primer men är jag bara hemma med Tim så skippar jag det.

Varför ska man använda en primer? En primer jämnar ut huden, gör porer och linjer mindre synliga samt gör att makeupen sitter bättre. En färgkorrigerande primer kan även minska synligheten av rodnader. Kort och gott så gör en primer att du får en “finare” grund innan du börjar sminka dig.

Smashbox Vitamin Glow innehåller, som namnet avslöjar, vitaminer (B, C & E) som väcker hudens naturliga glow. Den har en härlig gel-formula som snabbt går in i huden och gör den mjuk och återfuktad, vilket i sin tur gör att sminket lägger sig finare och jämnare över huden.

Den doftar svagt av citrus, är helt vegansk och såklart även cruelty free. Tumme upp från mig!

Vad tycker jag? Det här är helt klart en ny favorit bland mina primers. Jag gillar att den snabbt går in i huden och gör den mjuk. Jag får direkt känslan av att huden känns jämnare och därför använder jag den ibland helt ensam och skippar att lägga foundation ovanpå! :-)

Priset ligger på ca 350kr och Kicks är den enda svenska återförsäljaren. Ni hittar den HÄR.

No Comments

    Leave a Reply