Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

ACASIA Skincare

Inlägget innehåller reklamlänkar

16012020-IMG_0254

Hej vänner!

Idag tänkte jag att vi ska kika närmare på ACASIA, ett svenskt hudvårdsmärke som är framtaget av Anna Karin Wahlberg.

Anna Karin har arbetat som hudterapeut i 30 år och har genomfört över 50.000 behandlingar. Efter alla dessa år har hon lärt sig vilka produkter och ingredienser som är mer eller mindre effektiva och det var därför hon bestämde sig att utveckla sin helt egna hudvårdsserie som lanserades 2017.

Acasias produkter håller den högsta nivån på kvalitet och effektivitet och har tagits fram tillsammans med erfarna kemister på Dr Temts Laboratories i Wien, Österrike. Produkterna är väldigt snälla mot huden och är fria från parabener och mineraloljor. I sortimentet hittar man dessa 4 produkter samt 3 sheet-masks men jag tänkte att vi hoppar maskerna idag och fokuserar på dessa fyra.

cleancleanser

Först ut har vi Clean Cleanser, en rengöringsmjölk som tar bort makeup och orenheter i huden. Den innehåller en hög halt av glycerin som arbetar mjukgörande och återfuktar huden. Jag upplever att den här rengöringen rengör effektivt utan att torka ut huden. Passar alla hudtyper. Priset ligger på 295 kr och finns HÄR.

recoverymask

Recovery Mask är en lugnande och stärkande ansiktsmask som innehåller bland annat mandelolja, humle, hyaluronsyra, nyponfröolja, vitamin A & E. Den har en lätt, krämig konsistens och går även att använda på natten. Den ger huden spänst, en klarare ton och lyster. Priset ligger på 395 kr och finns HÄR.

repaircream

Acasias 24 h Repair Cream har korats som bäst i test enligt tidningen Amelias läsarpanel. Den passar alla hudtyper, men speciellt den känsliga och fuktfattiga. Med ingredienser som provitamin B5, rapsolja, jojobaolja, E-vitamin, hyaluronsyra och nyponfröolja verkar den både stärkande och lugnande på huden. Funkar som både dag- och nattkräm vilket gör den väldigt prisvärd! Priset ligger på 395 kr och ni hittar den HÄR.

superserum

Sist ut har vi Hyaluronic Super Serum som är en riktig fuktbomb för huden. Serumet innehåller bland annat hyaluronsyra i tre olika format – mikro, makro och tvärbunden som ger huden fukt både på djupet och på ytan. Dessutom innehåller detta superserum niacinamid, vitamin C och E. Om du vill skämma bort din hud och ge den ordentligt med fukt och lyster så borde du testa denna! Priset ligger på 495kr och finns HÄR.

kram

No Comments

    Leave a Reply