ANNONS

Spirit

/

Img 1306.jpg

Hej på er! ♥

Jag har faktiskt fredags-feeling idag fastän jag är ledig alla dagar i veckan nu när jag är mammaledig. Mina föräldrar kommer hit snart (dom stannar bara en natt) så ikväll ska vi äta god middag och dricka vin! Jag och Thomas dricker nästan aldrig vin eller annan alkohol längre. Såklart blir det bara något glas men eftersom det sker så sällan så ser jag fram emot det 🙂

Igår var vi på IKEA en sväng. Vi skulle bara ha lite smågrejer till några hyllor så vi tog faktiskt med oss våran nya barnvagn som jag inte visat er än. Den kommer från Silver Cross och modellen heter Spirit. Det är en sulky som man kan vända sittdelen på så att man kan ha barnet både mot sig och åt andra hållet.

Img 1307.jpg

Hittills har vi bara haft den hemma som en extra sov-vagn. Vi har nämligen fått söva Tim i den vissa kvällar när han varit sjövild och inte velat ligga ner i sin säng, hehe. Men den främsta anledningen till varför vi inte haft den ute är för att vi inte velat ta ut den i snöslask och regn. Yes, vi är lite pedanter som ni vet 😉 Nu kommer vi i alla fall början använda denna ute då den är lättare att fälla ihop och ha med i bilen osv. än våran andra vagn. Den visade sig även vara perfekt som shoppingvagn också eftersom den har en rymlig korg under 😀

Img 1312.jpg

Den har en tittlucka så att man kan se barnet även om man har suffletten mot sig. Märket är brittiskt, som ni kanske ser på flaggan och faktiskt världens äldsta barnvagnstillverkare. Än så länge är det inte så många som som har dessa vagnar i Sverige utan dom flesta har ju Bugaboo, Emmaljunga osv. så när man kommer gående med en Silver Cross så brukar folk kika lite extra 😉

Img 1310.jpg

Tim var supertrött och SÅ gnällig igår så vi fick skynda oss köpa det vi skulle ha och sen åka hem. Han sov inte så bra på natten och jag undrar om det åter igen var fullmånen som ställde till det. Han var ju likadan sist det var fullmåne. Vad tror ni?

kram

2
17

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00