Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER / PRODUKTRECENSIONER

Uppstramande hudvård från Dermyn

Inlägget innehåller reklamlänkar

Img 1364.jpg

Hej vänner!

Hoppas ni haft en fin tisdag. Vi har varit på babysim. Perfekt att Thomas också är hemma på dagarna nu så att vi kan hjälpas åt. Sist vi var på babysim kunde Tim inte gå själv och vilken skillnad det var att ha med honom idag! Nu kunde jag sätta ner han och låta han gå själv in till duschen osv. och det underlättade verkligen.

Nåväl. Här kommer dagens skönhetstips och det är ett nytt, svenskt hudvårdsmärke som heter Dermyn. Produkterna är framtagna av en forskargrupp och är tillverkade i Habo utanför Jönköping.

Img 1365.jpg

Eftersom flera lyftande- och anti-age-produkter innehåller starka ingredienser som gör att dom ibland inte rekommenderas att användas dagligen så ville forskargruppen bakom Dermyn ta fram produkter som går att använda varje dag men som också ökar effekten av andra anti-ageprodukter och även kan användas som en naturlig ansiktslyftning på egen hand.

Hemligheten i Dermyns produkter heter Tricutan® Complex och är en kombination av tre naturliga växtextrakt (Rosmarin, Gurkmeja & Salladsspikblad) med långvarigt uppstramande effekt.

I sortimentet finns just nu fyra produkter som jag tänkte att vi skulle kika lite närmare på. Längre ned i inlägget hittar ni sen mina åsikter om produkterna!

Img 1367.jpg

Img 1441.jpg

Först ut har vi Renewing Power Serum som är ett intensivt ansiktsserum med Tricutan® Complex som lyfter och stramar upp huden. Det innehåller även niacinamid som förminskar stora porer och har en utjämnande effekt på hudtonen, och en rad andra ingredienser som både återfuktar och gör huden slätare. Med detta serum ska man få effekt redan inom 45 minuter som förstärks genom regelbunden användning. En flaska innehåller 30ml, kostar 599kr och finns HÄR.

Img 1443.jpg

Sen har vi Active Serum som är ett ansiktsserum för hud som har förlorat sin spänst. Även denna innehåller Tricutan® Complex som går ner i alla hudens lager och har en uppstramande effekt. En flaska innehåller 30ml, kostar 499kr och finns HÄR.

Img 1442.jpg

Tredje produkten är Eye Cream, en aktiv ögonkräm som minskar rynkor och fina linjer runt ögonen. Förutom Tricutan® Complex innehåller den även jojobaolja som mjukgör. En flaska innehåller 20ml, kostar 349kr och finns HÄR.

Img 1366.jpgImg 1440.jpg

Sist ut har vi Clarifying Spot Treatment som motverkar pormaskar och finnar. Den är milt exfolierande och appliceras punktvis vid behov. Krämen går snabbt in i huden och blir matt så att man enkelt kan applicera makeup ovanpå. Priset ligger på 249kr för 30ml och finns HÄR.

Vad tycker jag om Dermyn?

Först och främst så gillar jag att dom är svensktillverkade och helt veganska. Alla produkterna känns sköna på huden, framför allt serumen. Jag kan tycka att ögonkrämen har lite för kraftig pump. Det kommer ut väldigt mycket produkt vilket känns lite onödigt med tanke på hur lite kräm man använder runt ögonen. Sen hade jag gärna sett att ögonkrämen också hade en uppljusande effekt. Nog för att jag gärna vill bli av med fina linjer men jag vill helst att min ögonkräm ska trolla bort mörka ringar också.. :-) Spot treatment har jag inte hunnit testa ännu (jag får sällan finnar, peppar peppar!) men så snart det dyker upp en så ska den testas.

Blir ni sugna på att testa Dermyns produkter? :-)kram

2 Comments

 • Annika
  13 May, 2020 at 12:47

  Jag har svårt att tro på att en kräm ska trolla bort mina ålderstecken men jag är inte sen att prova om jag får chansen :-)

  Reply
  • isastar
   16 May, 2020 at 20:16

   Men! Jag ser nu att mitt svar jag skrev till dig för flera dagar sedan inte har kommit upp. Tror inte heller att en kräm kan ta bort djupare rynkor osv, men kanske göra dom mindre synliga iaf? :-)

   Reply

Leave a Reply