ANNONS

Superhero

/

Inlägget innehåller reklamlänkar

Img 3974.jpg

Jakten på den perfekta mascaran kommer nog aldrig ta slut. Jag vet inte hur många mascaror jag provat genom åren, men det är långt ifrån alla som jag köper en andra gång.

Den senaste i raden som jag har testat är Superhero från It Cosmetics. Eller det långa namnet, Superhero Elastic Stretch Volumizing Mascara. Den här mascaran lovar alltså både längre och bredare fransar i ett enda lager.

Img 3984.jpg

Superhero mascara är framtagen tillsammans med plastikkirurger och innehåller Elastic Stretch Technology, något jag tyvärr inte har någon aning om vad det är.

Img 3980.jpg

Borsten är smal och lång och ska täcka fransarna från rot till spets, lyfta dem samt separera dem för att skapa en visuellt fylligare franslinje.

Vad tycker jag om Superhero mascara?
Till att börja med så fångar borsten upp väldigt mycket produkt vilket gör att det lätt bildas klumpar. Genom att dra av produkt mot kanten på hylsan kommer man dock runt detta. Nu lägger jag alltid en fransmarkering innan mascara och det gör att fransraden ser tätare ut, men om jag jämför med andra mascaror så tycker jag ändå att Superhero skapar en fylligare franslinje. Jag upplever dock att den ger mer volym än längd. Den böjer tyvärr inte fransarna så mycket men håller sig okej under dagen. Jag har både varit ute i regnväder och tränat med den utan att den fallit ned särskilt mycket under ögonen eller tappat i volym.

before-after-mascara-superhero

Med andra ord är detta en helt okej mascara. Absolut inte dålig men heller inte den bästa jag testat. Däremot kan jag tycka att den är lite för dyr, priset ligger nämligen på 275kr. Ni hittar den hos Kicks.

0
18

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00