Meny
BARN / HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Ett nytt utseende

Inlägget innehåller reklamlänkar

Img 1483.jpg

Hej på er!

Har ni sett att bloggen fått ett nytt utseende? Det är inte jag som styr hur den ser ut, utan det är Bonnier/Tailsweep och idag har dom bytt designen för alla bloggare. Ska jag vara ärlig så är jag inte jätteförtjust i den men det ska komma lite fler uppdateringar så det kanske blir bättre. Om ni märker något konstigt får ni gärna hojta. OM det skulle vara så att ni inte kan kommentera får ni gärna slänga iväg ett mail till mig på isabelle@isastar.se

Vi har varit på öppna förskolan idag. Inte den vi brukar vara på här i Solna för den är stängd pga corona men den på Kungsholmen var öppen så vi promenerade dit. Väldigt fin och fräsch förskola måste jag säga. Pedagogerna var också jättetrevliga. Senast vi var på en öppna förskola kunde Tim inte gå och man märkte verkligen skillnad. Nu sprang han runt och skulle klämma, äta och känna på varenda leksak. Han är inte rädd eller blyg för fem öre! Tror faktiskt det kommer gå jättebra den dagen vi ska skola in honom på riktiga förskolan.

Img 1475.jpg

Jag hade förresten en riktigt dålig hårdag idag. Jag var och tränade igår kväll men var för trött för att orka tvätta håret. Imorse hann jag inte heller så mitt hår såg förfärligt ut. Löste problemet med det här torrschampot från ett svenskt märke som heter Martinsson King som jag inte visat er tror jag? Det här torrschampot har verkligen varit min bästa vän den senaste tiden! Jag avskyr torrschampon som liksom ska ge volym och därmed ger en kladdig eller sträv känsla i håret. Det gör inte den här utan håret blir lent och mjukt precis som att det vore nytvättat. Det blir heller inte vitt i hårbotten utan den är genomskinlig plus att den doftar gott!! Riktigt bra produkt att ha hemma när det krisar. Ni hittar det HÄR.kram

3 Comments

 • Mona
  14 May, 2020 at 19:28

  Bra, då ska jag testa här och se vad det är som inte funkar för mina läsare. De säger bl a att man har svårt att “kliva ur” bloggen. Att man måste stänga fliken.

  Reply
  • isastar
   14 May, 2020 at 21:29

   Jasså? Jag måste förresten godkänna dina kommentarer jämt? Konstigt! Om du blivit godkänd en gång ska det ju inte behövas igen…

   Reply
 • Thomas Kjærgaard
  14 May, 2020 at 20:30

  Sjukt störigt med alla annonser mellan raderna. Ni som bloggar borde iaf ha någon rättighet till att kunna välja bort vissa “branscher” som kanske inte känns moraliskt bra att indirekt vara en del av, tex online gambling annonser e.l.

  I övrigt en bra blogg och du är jätteduktig på att skriva både personligt och professionellt på en och samma gång.

  Reply

Leave a Reply