ANNONS

En nystart

/

IMG_1501

God morgon!

Jag fattade ett beslut igår som kommer påverka bloggen. Jag har bloggat för Bonnier i nästan 5 års tid och känner att det är dags för något nytt. Jag kommer inte lägga ner bloggen, så ni behöver inte vara oroliga, utan jag kommer att… flytta den. Jag har alltså sagt upp mitt samarbete med Bonnier/Tailsweep och kommer i slutet av maj flytta bloggen till en helt egen plattform. Jag har saknat att bland annat inte kunna styra bloggens utseende (alla Bonniers bloggar har samma design) och få vara kreativ. Det är ju sånt jag gillar! Men det är också lite läskigt att nu ”stå på egna ben” efter så många år och jag ska dessutom försöka klara av hela flytten själv så jag vill bara nu flagga för att det kanske kommer bli ett glapp mellan inläggen tills dess att jag fått allt på plats. Det kanske inte heller blir några problem (peppar, peppar) utan allt går bra, men eftersom jag är lite smånervös vill jag bara berätta det för er. Jag kommer såklart blogga på här som vanligt fram till sista maj 🙂

För att fira min lilla ”nystart” så unnade jag mig en ny MacBook pro igår. Sen blev det en god middag och ett glas vin. Bra fredag! 🙂

Vad gjorde ni igår?

2
25

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00