ANNONS

Fuktbomb från Apoliva

/

Inlägget innehåller reklamlänkar

Img 3970.jpg

God morgon!

Idag skulle vi ha firat 17:e maj (Norges nationaldag) med våra norska vänner men Tim har blivit dålig. Han nyser och snorar jättemycket men är inte påverkad i övrigt, dock känner vi att det är dumt att chansa så här i Corona-tider så vi stannar såklart hemma. Sjukt tråkigt, men men!

Jag vill istället börja dagen med att visa er en ny produktserie som Apoliva precis lanserat.

Img 3955.jpg

I den här serien är det fokus på fukt, fukt och fukt. Ingredienser som glycerin, hyaluronsyra, B5 panthenol samt asiatiskt vattenplatsextrakt från bambu, lotus och vattenlilja är genomgående i alla produkterna. Mums för huden och plånboksvänliga priser. Låt oss ta en närmare titt!

Img 3957.jpg

I denna tub hittar vi en nattmask som bildar en skyddande barriär på huden om natten så att fukten stannar i huden och inte dunstar. Den lugnar även en irriterad hud och innehåller avokadoolja som mjukgör. Priset ligger på 149kr och ni hittar den » här.

Img 3958.jpg

I serien finns även två lätta gelkrämer, en light som passar en normal/blandad hy samt en rich, som passar en normal/torr hy. Båda är milt parfymerade, innehåller vårdande, skyddande och mjukgörande ingredienser. Priset ligger på 139kr styck.

Img 3963.jpg

Såklart har serien även ett serum som innehåller naturliga sockerarter som hjälper till att förstärka den fuktgivande effekten från glycerin, hyaluronsyra och B5. Passar alla hudtyper och används innan dagkräm. Priset ligger på 149kr och ni hittar den » här.

Img 3966.jpg

Sist ut har vi ögonkrämen som innehåller bland annat extrakt från persiskt silkesträd som minskar synligheten av mörka ringar och påsar under ögonen. Den är helt oparfymerad och kostar 129kr. » Här hittar ni den.

kram

2
15

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00