Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / SOLSKYDD & BRUN UTAN SOL

IDUN Minerals Solstråle

Inlägget innehåller betalda reklamlänkar

Idun-minerals-solstråle-spf-25

Hej på er!

Idag har vi varit ute i solen och hängt i lekparker, käkat acaibowl till lunch och köpt två kepsar till Tim. Sen när vi kom hem satte jag mig ner och kikade på lite nyheter från IDUN Minerals. Visste ni att dom just nu jobbar med att byta alla förpackningar för att minska plastmängden? ..och att det även har genererat lägre konsumentpriser? Hur bra?! :-)

Det är som sagt ett gäng nyheter inom hudvårdsserien men jag tänkte börja med att visa er en produkt som jag själv varit sugen på sedan jag först såg den, nämligen Solstråle.

idun-solstrale-minerals-solskydd

Solstråle är IDUN Minerals första hudvårdsprodukt med solskydd och är speciellt framtagen för dig med känslig hy. Den fungerar även som en primer, vilket gör att du kan ha den under ditt smink. Den kommer göra din hy jämnare och få sminket att sitta bättre, samtidigt som du är skyddad mot solens strålar. Bra va?

Solstråle går snabbt in i huden utan att kännas fet. Den är doftfri och är helt vegansk. Den skyddar huden mot både UVA och UVB samt motverkar solskador och förhindrar hudens åldrande orsakad av solexponering.

idun minerals solstråle solskydd

Som jag nämnde så jobbar IDUN just nu med att byta alla förpackningar till mer miljövänliga sådana och att minska den totala plastavändningen. Den här tuben är därför gjord i PE-plast som är utvunnen av restprodukter från sockerrörsbaserad etanolproduktion. Bra där IDUN! Jag gillar att allt fler företag börjar tänka på plastanvändningen.

Vad kostar Solstråle? Rek. priset är 249kr

Var kan man köpa Solstråle? Hos alla apotek, IDUN’s egna hemsida eller Meds (där den just nu är nedsatt till 186kr!)

ps. kom ihåg att solskydd oftast bara har en hållbarhet på 1 år! Se därför till att inte använda för gamla produkter så att ni inte bränner er i solen.kram

2 Comments

 • Lotta
  20 May, 2020 at 06:30

  Den verkar ju jättebra! För tillfället har jag lite andra olika, men när jag behöver nåt nytt, blir det kanske denna! Bra pris också.

  Reply
  • isastar
   20 May, 2020 at 12:46

   Förstår! :-) Kom ihåg bara att solskydd oftast “bara” har en hållbarhet på 1 år. Håller med om att priset är bra på denna :-)

   Reply

Leave a Reply