Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TESTAR & SWATCHES / KROPPSVÅRD / SOLSKYDD & BRUN UTAN SOL

Isabelle testar | Vita Liberata Body Blur

Inlägget innehåller betalda reklamlänkar

vita-liberata-body-blur

God morgon!

Vilken härlig tisdag. Sol och blå himmel! Tim sov dock skitdåligt inatt = trött mamma. Jag tror det har och göra med att det är nya tänder på g. Av någon anledning så spricker ju tänderna gärna fram när barnen är förkylda?! Superkonstigt. I vilket fall så tar han en nap just nu och jag har hunnit duscha, sätta igång en tvätt, bäddat sängen OCH testat en ny produkt som jag tänkte visa er idag :-)

Den heter Body Blur HD skin finish och kommer från Vita Liberata. Body Blur har vunnit tidningen Allure’s “Best Beauty Brand Award” två år i rad och funkar som en utjämnande foundation för kroppen. Låt oss ta en titt!

BUS-vita-liberata

Det finns fem färger att välja bland – Cafe CremeLatte LightLatteLatte Dark, och Mocha. Färgen som jag har testat heter Latte.

Body Blur är helt vegansk och innehåller bland annat sheasmör som återfuktar huden och ger den lyster. Det här är alltså inte en BUS (brun utan sol) utan den funkar som en foundation och gör hudtonen mer jämn och glowig. Man ser resultatet direkt och duschar av färgen.

BUS-vita-body-blur

Färgen är väldigt dryg och det rekommenderas att man hellre tar för lite än för mycket. Kan tänkas att jag tog lite väl mycket för att prova på min arm..

Hur använder man Body Blur?
Börja med att rengöra och exfoliera kroppen, detta för att få ett jämnare resultat. Skippa återfuktande produkter så som body lotion och gå direkt över till Body Blur. Använd en appliceringshandske (Vita Liberata har den champagnefärgade nedan men man kan såklart använda vilken som helst) och klicka ut ca en 5-kronas storlek. Massera sedan in produkten i cirkelrörelser på huden. Se till att vara extra nogrann och jobba ut färgen vid händer, fötter och anklar. Eftersom krämen är färgad så ser man direkt resultatet och kan “blurra ut” ojämnheter.

vita-liberata-handske

Färgar Body Blur av sig på kläder?
När man har masserat ut färgen i ett jämnt och tunt lager så känns huden återfuktad men absolut inte kladdig. Det rekommenderas att man tar lite papper och trycker mot huden för att ta bort eventuell överskottsfärg innan man tar på sig kläder.

Jag skulle säga att färgen sitter bra, så länge du inte svettas jättemycket. Sen skulle jag kanske inte välja att ha Body Blur på hela kroppen om jag bär t.ex. en klänning utan då skulle jag fokusera på ben, armar och andra kroppsdelar som syns. Detta är trots allt inte en BUS (brun utan sol) utan en tillfällig bränna för den som inte har tid eller ork att använda BUS.

Hur länge sitter färgen kvar?
Färgen ska hålla i ca 24h men troligtvis duschar du av den innan dess. Färgen försvinner helt av vatten+tvål.

före-efter-vita-liberata

Vad tycker jag om Body Blur?
Det här är absolut en produkt jag kan tänka mig att använda när jag vill ha en tillfällig och snabb bränna. Det är lätt att se hur resultatet blir eftersom färgen är där direkt, till skillnad mot dom flesta BUS där du måste vänta några timmar. Färgen blir väldigt fin och ser naturlig ut. Den har dock en lite märklig doft. Den doftar inte riktigt som BUS men jag kan inte heller sätta fingret på vad det är den doftar.

Vart kan man köpa Body Blur?
Vita Liberata Body Blur säljs bland annat hos Skincity, LYKO, Meds och Cocopanda. Priset ligger normalt på 489kr men just nu kan man hitta den nedsatt på många ställen!kram

No Comments

    Leave a Reply