Meny
BARN / PERSONLIGT & VARDAGSLIV / TIM

Är sommaren här nu?

Img 1723.jpg

Hej vänner!

Igår städade vi balkongen och ställde fram stolar och bord. Imorse när Tim tog sin första förmiddags-nap passade jag och Thomas på att äta frukost ute i solen. Så härligt! Snälla, säg att sommaren är här nu. Jag vet att det ska bli regn och kallare redan imorgon men sen kan vi väl få sommar på riktigt.

Jag hade egentligen tänkt att jag skulle publicera ett skönhetsinlägg nu här på kvällskvisten men jag satte mig i soffan och all energi bara försvann. Tim är inne i någon fas och är väldigt krävande just nu vilket påverkar både mig och Thomas. Jobbiga nätter med flera uppvak och en hel del gråt och skrik på dagarna. I sånna här lägen undrar jag hur fasiken man klarar av fler än ett barn?! haha.

Img 1737.jpg

Vi har iaf varit ute på långpromenad idag. Tim fick leka av sig i lekparken. Det är så kul att vi kan vara ute mer nu (sen han började gå alltså) och se hur nyfiken han är på andra barn. Han är verkligen inte rädd eller blyg utan han går fram till allt och alla, tar för sig och vill prova allt som dom större barnen gör.

Img 1741.jpg

Lilla älskling, du kommer ge mig grått hår i förtid ♥

Vi hörs imorgon!

kram

No Comments

    Leave a Reply