Meny
BARN / PERSONLIGT & VARDAGSLIV / TIM

Lugn morgon i lekparken

Img 1842.jpg1be42038 1b70 4b48 b26c 71a74baf08e8.jpg

Hej!

Hoppas ni haft en fin måndag. Våran natt var hemsk, Tim var vaken från kl 02-05 så mina påsar under ögonen var ganska stora imorse kan jag säga. Pallrade mig ändå upp och ut på en promenad med en vän och hennes son på morgonen. Vädret var kanonfint och det var så lugnt i lekparken. På eftermiddagarna är det vanligtvis smockfullt med folk men nu var vi nästan ensamma. Så skönt! Vi tittade på djuren, lekte och promenerade längs det spegelblanka vattnet. En perfekt start på dagen egentligen. När jag kom hem igen tog Thomas över Tim så att jag fick sova en stund. Väldigt välbehövligt :-)

Nu är det förresten bara en vecka kvar tills bloggen flyttar. Jag är så pepp! hoppas ni också är det :-) Det kommer bli lite annorlunda upplägg men jag tror ni kommer gilla det! Ni får hålla ut några dagar till sen kör vi :-D

No Comments

    Leave a Reply