Meny
BARN / PERSONLIGT & VARDAGSLIV / PRESSVISNING

Pressdag

Img 1903.jpg

Puh! Äntligen har jag sjunkit ner i soffan efter en lång dag. Imorse studsade vi alla tre upp vid halv 7 för att dra till gymmet. Jag och Thomas har börjat en 30-dagars challenge och idag var det invägning. Man får stå på en speciell våg med två handtag som mäter allt fett, muskler, ben, vatten osv. i kroppen. Under 30 dagar ska vi följa ett speciellt “matschema” och sen ska vi ta ett nytt test om en månad för att se om vi har fått bättre värden. Spännande!

Efter det åkte Thomas på jobbet och jag försökte göra mig i ordning samtidigt som jag lyssnade på en zoom-pressvisning med BaByliss. Många PR-byråer kör visningar digitalt nu under coronatider och det är väldigt smidigt. Super för oss som har småbarn också, hehe! Tanken var sen att Thomas skulle komma hem och byta av mig, men han var tvungen att jobba över så jag fick ta Tim i vagnen och traska in till stan. Telefonen sa att det skulle ta mig 57 min men jag gick på runt 40 så… man kan säga att jag var rätt så svettig när jag kom fram eftersom jag dessutom hade missbedömt hur varmt det var ute.

Img 1898.jpg

Konstaterade att det är en evighet sen jag var inne i stan sist. Mötte Mona och kilade upp till Hanna Liska PR som är PR-byrå och har bland annat budgetmakeupmärket Viva La Diva men även en hel del klädmärken så som French Connection och Ajlajk för att nämna några.

Img 1896.jpg

Det fanns så mycket fint! Jag hittade några favoriter från Ajlajk. Självklart var Tim med på ett hörn också. Han är väldigt van vid att hänga med på press-events, han har ju gjort det enda sen han var nyfödd, hehe :-)

Img 1902.jpg

Min sötnos har på sig ett set med bin från Minimarket.

Traskade sen vidare till Kungsholmen och liftade med Thomas hem. Hade gärna gått hela vägen hem men det var varmt och Tim var less på att sitta i vagnen. Jag älskar att promenera och snittar just nu på 1 mil om dagen. Gillar ni att vara ute och gå?

Nu har Tim somnat och jag har städat, hängt och vikt tvätt, plockat undan alla leksaker och dessutom skurat ren vagnen. Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta resten av kvällen på soffan. Hoppas ni gör detsamma!kram

No Comments

    Leave a Reply