Meny
MINA MAKEUPLOOKER / ÖVRIGT

Jag behöver er hjälp!

Att göra den här bloggflytten har faktiskt varit riktigt kul! Jag är väldigt nöjd med designen (so far) och jag är SÅ glad över att slippa alla annonser som fanns på bloggen förut. Men, det som är roligast är nog att titta tillbaka på inlägg från åren som gått. Herregud så många produkter jag hunnit testa, sminkningar jag gjort och saker jag varit med om under åren. Sminkningen här ovan är t.ex. bara en av många jag gjort. Ta gärna en titt under kategorin “mina makeuplooker” så hittar ni fler.

Jag är så glad att jag hållit fast vid bloggen i alla år och inte lagt ner den. Det tar väldigt mycket tid (mer än vad många säkert tror) men det är såklart också väldigt kul! Jag har med andra ord inga planer på att sluta blogga, inte än i alla fall :-) Jag vill fortsätta inspirera er med sminkningar och produktrecensioner, och just nu känner jag mig mer peppad än någonsin! Men jag har en fråga till er.

Om ni får välja..

Vill ni ha inlägg varje dag med blandat innehåll. Skönhet, vardagsliv osv. precis som tidigare. Eller skulle ni föredra färre men lite “tyngre” inlägg. Och med tyngre menar jag inlägg där jag lagt ner mer tid på foton, texter, info osv. Då tänker jag mer skönhetsrelaterade inlägg med tutorials, tips & tricks osv.

Jag har nämligen funderat på att testa det sistnämnda, men jag vill kolla med er vad ni tycker :-)

18 Comments

 • Josefine Thorén
  4 June, 2020 at 09:14

  Så kul med ny design! Tycker absolut du ska vara mycket nöjd. Jag har följt dig i några år och har gillat hur din blogg har utvecklats och tycker därmed om balansen mellan skönhet, hem och familj. Men förstår såklart om du vill hålla kvar vid din identitet som skönhetsblogg och fokusera mer på det med lite större inlägg. Jag hade hängt kvar vilket som!

  Reply
  • Isabelle
   4 June, 2020 at 11:23

   Tack snälla! Ja, jag vill precis som du skriver, försöka hålla kvar min identitet som skönhetsblogg men samtidigt gillar ju att dela med mig av våran vardag :-) kommer nog försöka köra nån mix trots allt men med mest skönhet. Tack för din input, kram!

   Reply
 • Emmy Skottke
  4 June, 2020 at 10:08

  Jag gillar mixen av allt! Skönhetstips, vardagsliv, resor o ibland tutorials.

  Reply
  • Isabelle
   4 June, 2020 at 11:23

   Tack, vad kul! :-)

   Reply
 • Emmy Skottke
  4 June, 2020 at 10:10

  Glömde skriva att du har såå fantastiskt fina ögon! O vilken makeup! Snyggt!!

  Reply
  • Isabelle
   4 June, 2020 at 11:24

   Tack snälla!! <3 Jag blir extra pepp när jag ser mina inlägg med gamla sminkningar för det är ju sånt jag tycker är KUL :-)

   Reply
 • Anne-Li Berglund
  4 June, 2020 at 10:19

  Hej,

  Vad snygg sidan är! En riktig wow upplevelse :-D
  Jag gillar uppdateringar som handlar om lite av varje. Men skulle du inte kunna ha lite olika veckor?

  En vecka med uppdateringar varannan dag med “allt möjligt” och sen en vecka där du ger djupare tips om hur man tex gör dina snygga ögonbryn som du har på denna bild?

  Jag önskar dig en fortsatt fin vecka!

  Reply
  • Isabelle
   4 June, 2020 at 11:47

   Tack vad kul att du gillar den! :-) Jo det kanske jag skulle kunna ha. Det verkar ändå som att dom flesta av er gillar mixen, men samtidigt vill jag fortsätta fokusera på skönhet så jag kanske kan köra något lite tyngre inlägg en gång i veckan eller varannan. Tack för din input och ha en fin vecka du med! :-)

   Reply
 • Camilla
  4 June, 2020 at 10:55

  Hej! Självklart är det trevligt att läsa om vardagliga saker men skulle jag bli tvingad att läsa om en sak ;) så väljer jag tutorials, tips och tixs samt produktrecensioner. Jag är 40+ som envisas med att bli bättre på att sminka mig och behöver även vägledning bland make up utbudet.
  Lycka till med nya bloggen :)

  Reply
  • Isabelle
   4 June, 2020 at 11:50

   Tack för ditt ärliga svar, det uppskattas :-) Det lutar åt att jag nog kommer köra mest skönhet men ibland mixa in lite vardagsinlägg. Det verkar som att dom flesta vill ha det så. Ska försöka få in mer tutorials och tips! Tack och kram

   Reply
 • Anette
  4 June, 2020 at 11:42

  Hej! Sidan blev jättefin! Bra jobbat!
  Jag gillar blandningen i bloggen men förstår om du vill fokusera mer på sminkning och produkter. Gillar testerna av nya produkter.
  Kram!

  Reply
  • Isabelle
   4 June, 2020 at 12:25

   Tack! :-) tror jag kommer försöka mixa lite även i fortsättningen men också blanda in lite ”tyngre inlägg” då många verkar uppskatta tutornas och sminkningar! Kram

   Reply
 • Anneli
  4 June, 2020 at 13:10

  Kul att du blivit “egen” !
  Gärna blandat och vardagsinlägg, men dina smink- & skönhetstips är också uppskattade :)

  Reply
  • Isabelle
   4 June, 2020 at 18:36

   Ja! Så skönt att jag kan styra bloggen helt själv nu :-) Tack för din input!

   Reply
 • Amel Saleh
  4 June, 2020 at 17:04

  Alltid roligt att följa dig 😊 bloggen blev så fin
  Det sistnämnda förslaget gillade jag bäst, men kommer fortsätta följa dig vilket som.

  Reply
  • Isabelle
   4 June, 2020 at 18:37

   Tack så jättemycket! Jag är glad att ni läsare också gillar designen nu. Tack för din input :-)

   Reply
 • Lotta
  4 June, 2020 at 21:50

  Jag gillar också mixen! Som andra har skrivit kan du ju mellan varven ha längre mer ingående skönhetsinlägg. Men ingen press att det måste vara något varje dag. Går in här varje dag ändå, he he 😉, älskar när det kommer inlägg, men ingen press som sagt!
  Ursäkta virrigt inlägg, hade student igår och är lite trött idag.

  Reply
  • Isabelle
   5 June, 2020 at 21:57

   Tack Lotta! :-) Jag gillar också att försöka hinna med ett inlägg om dagen men ibland räcker inte tiden till, och ibland blir det (i mina ögon) tråkiga inlägg för att något ska komma upp. Tänkte ifall jag istället ska satsa på att blogga lite färre inlägg men lägga mer tid på dom. Dom flesta verkar dock gilla mixen så det kanske bara är jag som tycker det är “tråkiga inlägg” haha :-) Tack snälla för att du går in här varje dag, det gör mig glad!

   Reply

Leave a Reply