Meny
ISABELLE TESTAR & SWATCHES / ÖGON / PRODUKTRECENSIONER

Isabelle testar: Happy Go Lash Mascara

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar

Hej på er!

Kul att så många av er har “hittat hit” igen och att ni gillar den nya designen! Som det ser ut nu så kommer jag fortsätta fokusera på skönhetsinlägg (ska försöka bli bättre på att göra tutorials och sminkningar) men eftersom ni också gärna vill ha vardagsinlägg så kommer det bli en mix :-) Sen vet ni att ni alltid kan önska inlägg, lämna bara en kommentar, jag läser alltid alla kommentarer!

Idag tänkte jag visa er en ny mascara som jag testat. Den heter Happy Go Lash och kommer från The Body Shop. Det som gör denna mascara lite speciell är att 99% av ingredienserna kommer från naturligt ursprung. Den är bland annat berikad med två ekologiska Community Trade-ingredienser: bivax från Kamerun och kokosolja från Samoa.

Hur är borsten? 
Borsten är väldigt klassisk och lovar både volym och separerade fransar. Jag tycker personligen att den är lätt att jobba med och den ger inga klumpar på fransarna. Normalt föredrar jag silikonborstar men den här är faktiskt helt okej ändå. Det kan dock komma lite väl mycket produkt på borsten ibland, så ett tips är att dra av produkt mot hylsans kant innan applicering.

Hur är resultatet?
Jag måste säga att den här mascaran håller vad den lovar. Den sitter på plats hela dagen och smular inte det minsta på mig. Jag har även testat den under träning och den sitter superbra trots svett. Jag har sett att vissa tycker den är lite för blöt i formulan men det var inget jag reagerade på. Sen skulle jag dock rekommendera att använda en fransböjare innan applicering.

Före / Efter

Okej, resultatet kanske inte ser mycket ut för världen. Av ren stress (vi skulle ut på promenad) så råkade jag kladda lite under ögats ytterkant vid appliceringen, det har alltså inte fallit ner under dagen. Trots allt så är det här en mascara jag skulle rekommendera er att prova.

Vart kan man köpa Happy Go Lash mascara?
Såklart hos The Body Shop men också hos Åhléns. Priset ligger på 195kr och ni hittar den HÄR.

No Comments

    Leave a Reply