Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / LÄPPAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

NARS Summer 2020 Bronzing Collection

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar

Det är sällan jag visar hela kollektioner men när jag fick ett pressmeddelande om NARS summer 2020 Bronzing Collection – Bronze On så kände jag att jag var tvungen att visa den för er. Nästan varenda produkt i denna kollektion tilltalar mig nämligen. Låt oss ta en närmare titt!

Bronzing Powder

Först ut har vi den ikoniska Bronzing Powder som kommer i 4 nyanser i denna kollektion. Det är egentligen bara 2 helt nya nyanser (San Juan* och Punta Cana*) då Laguna, som redan är en bästsäljare och Casino finns sedan tidigare. Förpackningarna har däremot fått ett helt nytt utseende och är betydligt finare än tidigare, om ni frågar mig. NARS Bronzing Powder har ett finmalt guldskimmer som lägger sig lätt över huden och ger en varm, glödande look.

Pris: 440kr styck


Matte Bronzing Powder

I kollektionen ingår även fyra matta Bronzing Powders som har fått en ny formula och förpackning. Nyanserna Vallarta, Samoa och Quirimba är helt nya medan Laguna finns sedan tidigare. Formulan är lättviktig och berikad med lyxiga botaniska oljor och extrakt som skyddar huden och gör den silkeslen utan att torka ut.

Pris: 440kr styck


Paradise Found Bronzing Powder

Här har ni produkten som jag känner ett extra stort vill-ha-begär för. Det är en större variant av klassikern Laguna Bronzer och dessutom har den ett exklusivt guldskimmer i sig. Både förpackningen och pudret har även fått en exklusiv design som föreställer sand-vågor. Formulan är lättviktig och silkeslen vilket gör att pudret lägger sig som en slöja över huden. Paradise Found har även fått NARS signaturdoft French Polynesian Monoi de Tahiti oils. Kommer i en nyans och det är såklart.. Laguna!

Pris: 520kr


Powerchrome Loose Eye Pigments

En annan produkt som skriker efter mig är dessa superpigmenterade ögonskuggor som har en creme-aktig formula och glider över huden. Skuggorna appliceras med fördel med fingertopparna då dom är packade med multi-dimensionellt pigment. Powerchrome Loose Eye Pigments finns i NARS sortiment sedan tidigare men detta är 4 nya nyanser som dessutom är limited edition. Castaway är skimrande vit med orange pärlemor. Islamorada är skimrande turkos (mums!). Stricken är skimrande brunröd och Shock’Em är skimrande roséguld.

Pris: 290kr styck


Oil-infused lip tints

I kollektionen ingår även två Oil-infused lip tints. Formulan är lyxig och glider över läpparna utan att kännas kladdig. Innehåller bland annat hallonfröolja och granatäpple som återfuktar och mjukgör läpparna. Finns i två nyanser, Laguna (skimrande bronze med guld) och Reef (skimrande mauve).

Pris: 300kr styck


Afterglow Lip Balm

Som om det inte vore nog med nyansen “Laguna” så innehåller kollektionen även ett Afterglow Lipbalm i denna ikoniska nyans. Balmet ger en liten hint av lyster och mjukgör samt skyddar läpparna med hjälp av Monoï Hydrating Complex. Kommer i en nyans och den heter… *trumvirvel* Laguna!

Pris: 310kr


 

Vart kan man köpa produkterna? NARS Bronzing Collection lanserades den 1 juni och finns just nu att köpa hos KICKS. Tyvärr verkar inte alla produkter och nyanser finnas online just nu (det kan ju vara så att det sålt slut) men jag länkar allt så snart dom finns. Från och med den 15-16 juni hittar man även kollektionen hos svenska Sephora.

2 Comments

 • Maria
  7 June, 2020 at 17:39

  Vill ha dom här produkterna och dra till en öde ö med sol och blått vatten. Vad fin din nya blogg är.

  Reply
  • Isabelle
   7 June, 2020 at 17:48

   Haha, exakt så känner jag med!! Tack snälla :-)

   Reply

Leave a Reply