Meny
PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Sommarstugefix

Hej på er! Hoppas ni mår bra :-)

Ni var väldigt många som skrev att ni gillar mixen av skönhet och vardagsinlägg, och vill att jag ska fortsätta med det.. så här kommer ett vardags ;-) Jag och Tim befinner oss just nu i Sundsvall. Thomas var tvungen att åka hem till Danmark en sväng. Jag har ju nämnt tidigare att en i hans familj är väldigt sjuk och han var helt enkelt tvungen att åka hem. Vi var inte säkra på om jag ens får komma in i Danmark just nu (Tim och Thomas har danska pass men inte jag) och eftersom man inte ska resa i onödan så kändes det dumt att chansa. Så för att inte vara helt ensamma så åkte vi istället hit upp till mina föräldrar. Både igår och idag har vädret varit superdåligt men nu till veckan ska det bli strålande sol så vi kommer vara en hel del ute i våran sommarstuga som ligger på en liten ö.

Färgprover

Varje år har vi olika projekt (finns alltid nånting att göra) och i år ska jag bland annat fixa rabatten utanför friggan (som ni ser högst upp i inlägget) och dessutom så ska vi måla om! Huset, som egentligen är 3 husbyggnader, har varit gult så länge jag kan minnas men nu ska det bli ljusgrått. Ovan ser ni den grå färgen mot dom vita husknutarna. Tror det kommer bli jättebra! Tänkte ta lite före och efterbilder. Tycker ni sånt är kul att se? :-)

Vi åkte faktiskt ut en sväng till ön i förrgår. Vi hade köpt blommor, jord och annat som skulle ut så vi åkte över några timmar. Tog med resevagnen som Tim fick ligga och vila i på eftermiddagen. Man sover ju så bra när vågorna kluckar mot stranden och fåglarna kvittrar. Tim sov i två timmar så vi hann få en del gjort. Perfekt! :-)

Nu har vi precis ätit middag och när Tim har somnat sen så tänkte jag lägga mig i soffan och se nån film. Vad gör ni ikväll?

No Comments

    Leave a Reply