Meny
ISABELLE GILLAR / ÖGON

Fylla i ögonbrynen med penna

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar

Hej vänner! Imorgon är det dags för oss att bege oss ut till ön och vårat sommarhus. Jag har tänkt att ta med mig datorn men det kanske inte kommer bli så många skönhetsinlägg utan mer vardags, så ni vet :-) Därför tänkte jag “kompensera” det med att idag tipsa er om en grym ögonbrynspenna som är en ny favorit hos mig. Jag brukar vanligtvis fylla i mina ögonbryn med en brow-pomade men dom senaste månaderna har jag börjat använda penna mer och mer eftersom det ger ett mjukare och mer naturligt resultat.

Den här ögonbrynspennan heter Signature Brow och kommer från Kat Von D Vegan Beauty.

Pennan är dubbelsidig. I den ena sidan hittar man en borste och i den andra en tunn (1 mm x 1,5 mm) ellipsformad spets. Formulan är vattenfast och helt vegansk, något som är väldigt viktigt för grundaren Kat Von D. Så pass viktigt att märket numera heter KVC Vegan Beauty istället för enbart KVD Beauty.

Varför är Signature Brow en ny favorit hos mig?
Det jag gillar med den här pennan är att formulan är krämig men ändå hållbar. Trots att spetsen är väldigt tunn så bryts den heller inte av, ett problem jag många gånger upplevt med andra brynpennor. Det går att måla tunna, tunna streck, vilket ger en väldigt naturlig look. Jag upplever att resultatet (och hållbarheten) blir lika bra oavsett om du har en bas under eller kör direkt på bar hud.

Jag börjar alltid med att borsta igenom brynet för att stråna ska lägga sig på plats. Sen fyller jag brynet i den form jag vill ha och använder borsten för att blanda ut färgen. Om jag skulle bli missnöjd eller råka måla ett streck som känns för skarpt så kan jag även enkelt sudda ut det med borsten. Den funkar alltså lite som en sudd.

Före / Efter

Jag fyller i mina bryn ganska mycket då jag gillar den looken men det går alltså också att måla strå för strå med denna penna om man så önskar.

Det finns 8 nyanser att välja bland – Blonde, Taupe, Light Brown, Auburn, Dark Brown, Walnut & Graphite. Jag använder färgen Dark Brown men hade nog kunnat använda Light Brown också.

Vart kan man köpa Signature Brow?
Priset ligger på 230kr och ni hittar den HÄR.


Läs också:
Hur jag fyller i mina ögonbryn med bryn-pomade
Hur jag färgar mina ögonbryn hemma

4 Comments

 • Anneli
  10 June, 2020 at 13:09

  Snyggt!
  Jag har alltid varit nöjd med mina bryn, men har nu mera och mera grått, nästan vitt, i dem. Gick ju an att plocka och låtsas som ingenting i början, men nu…
  Hur gör man, vill ju inte plocka mig “brynlös” ;)

  Reply
  • Isabelle
   10 June, 2020 at 22:20

   Har du testat färga ögonbrynen? :-) då täcker du dom grå och vita stråna. Det är väldigt lätt att göra hemma! Följ min länk här i inlägget så ser hur hur jag brukar göra.

   Reply
 • Anneli
  16 June, 2020 at 13:19

  Min dotter är kosmetolog, får be henne då vi träffas i sommar, om hon bedömer att det går att göra,
  själv vågar jag inte testa ;)

  Reply
  • Isabelle
   16 June, 2020 at 23:35

   Gör så! Färgen sitter bara 1-2 veckor på mig så skulle det se tokigt ut så går det bort relativt snabbt :-)

   Reply

Leave a Reply